Elys távvezérlős vibrotojás - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Elys távvezérlős vibrotojás - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Lila Rózsaszín
Szokványos ár: 13 200 Ft
Ár:
11 390
Ft
Megspórol: 1 810 Ft (14%)
Jól jöhet Önnek:
Természetes bio vegán síkosító BIOglide 40 ml.
BIOglide síkosító 40 ml 2 490 Ft
40 ml-es krém a nők orgazmusának javítására
ClitoriseX csiklóstimuláló krém 40 ml 6 490 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • Akár 9 különböző vibráció és pulzáció
  • A távvezérlő hatótávolsága több mint 15 méter
  • Hosszú zsinór az egyszerű eltávolítás érdekében hüvelyi használat során
  • Nagyobb méretű vibrotojás
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmazza az elemeket
Termékleírás
Az Elys vibrotojás nagyobb méretekkel rendelkezik, távvezérlő segítségével vezérelhető, és akár 9 vibrációs és pulzációs módot kínál önnek.

Ez a vezeték nélküli tojás 9 cm hosszú, ami egy mini vibrátor méretének felel meg. Átmérője a csúcsán 2,5 cm, ami fokozatosan 3,5 cm-esre szélesedik. Az anyag a záron és a távvezérlőn a szilikon és az ABS műanyag kombinációja. A végén egy hosszú, de vékony zsinór található, ami kényelmes eltávolítást biztosít, vagy pedig ha nyilvánosan szeretné használni a tojást, akkor a zsinór használat közben nem fogja önt nyomni. 

A tojás AAA elemek segítségével működtethető, amelyeket közvetlenül a tojásba kell helyezni, a hátsó záró retesz kicsavarozása után. Ezután tartsa lenyomva  a gombot 3 másodpercig, és a tojás bekapcsol. A tojás minden további megnyomásával tud váltani az egyes vibrációs módok között. 

Leteszteltük önnek a távvezérlő hatótávolságát. A tojást akár 15 méteres távolságból is tudja vezérelni, sőt még az ajtókon és a helyiségeken keresztül is. Azonban ha nagyobb távolságból szeretné vezérelni a tojást, akkor szükséges, hogy a távvezérlő legalább nagyjából a tojás felé legyen fordítva. 

Ha vaginálisan szeretné használni a tojást, akkor ne felejtse el bekenni a felületét olyan síkosítóval, ami kíméletes a szilikon anyagokkal szemben. Maga a tojás csak részben csúszik, és a gél csak kellemesebbé teszi a használatát.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6083
Szín: Rózsaszín
Használható hosszúság: 9,3 cm
Átmérő: 2,5 - 3,5 cm
Tömeg: 53 g
Anyag: Szilikon
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 9 féle vibráció
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:
Capitano
2022.01.10.
Az amúgy is túlfűtőtt szexuális életünket meg pezsdítette. Nem bántam meg és a párom is szereti, csak ajánlani tudom! Bár elem legyen bőven otthon 😉😂
Szakos
2021.08.10.
Dr.
2021.03.08.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.