Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Erotikus történet: a szex az ötödik randevún jó jel

Becsuktam az ajtót. Az ebédlő asztal már meg volt terítve, a bor a hűtőpolcon hűlt, a desszert éppen megsült. Minden úgy volt, ahogy kellet, hogy legyen. Már csak a tervhez kell ragadni és lehet, hogy végre lesz egy teljes értékű partnerem. Ez volt az ötödik randink, és vacsora után egy nagyon érdekes program volt elkészítve. Azt már viszont nem terveztem. Meg akarok lepődni, hogy milyen állat rejtőzik benne.
szex
Segítettem a kabátjával, a konyhába irányítottam, és könnyedén megsimítottam a tenyerét. Ő azonban váratlanul odahúzta a fenekéhez, amelyet szűk ruhába öltött. Meglepetésemre keményebb volt, mint látszott és vártam. Óvatosan megszorítottam, és figyeltem a reakcióját. Nem akartam átlépni a határt.

Felém fordult, és a testét az enyémhez szorította. Gyorsan reagált, és éreztem ahogy nyomakodik rám. Már rég meghiúsítottam, hogy kezdeményezésével higgadtan és hideg fejjel reagáljak, úgy, hogy félig nyitott ajkaimon hangos sóhaj hallatszott. A reakcióm elégedett mosolyt varázsolt az ajkára.

A karomba vettem és a nappaliban a kanpára ültettem. Amint leültem mellé, az ölembe ugrott és csókolni kezdett. Átkarolta a nyakamat és mozgatni kezdte a medencéjét a kemény farkamhoz dörzsölve. Észrevettem, hogy a ruhája veszélyesen feltűrődött. Lassan kezdett látszódni a vörös csipke bugyi.

Látókörömet hirtelen eltakarta a pólóm. Levetkőztetett és a nadrágommal folytatta. Alsóneműmet még rajtam hagyta és visszaült az ölembe. Éreztem a csipkét a bugyiján, amely lassan nedvesedett. Óvatosan odébb húzta és lehúzta a fehérneműemet a bokámig, és anélkül, hogy felkészült volna vagy figyelmeztetett volna, ráült.

Guggolt, és a vállaimba kapaszkodott. Komoly arcából nem lehetett semmit leolvasni, de a hüvelye helyette beszélt. Szó szerint éreztem ahogy lefolyik a farkamon egyenesen a hasamra. A farkam a szokásosnál is keményebb volt. És az, hogy már egy ideje nem szexeltem, nem sokat segített. Élveztem a mozdulatait, de az elmém irányította egész testemet és a próbálta a teli tojásaimat kontrollálni.

Felemeltem és úri módon a kanapéra fektettem. Figyelt és várta mit fogok csinálni. Széttártam a combjait, és a bokájától egészen a belső combján keresztül a hüvelyéig csókoltam. Sós és édes íze volt. Éreztem a levendula finom illatát, valószínűleg a testtejének illatát. Annyira temettem belé a nyelvemet amennyire csak tudtam. Ez elfordította az örömtől, és felemelte a medencéjét, hogy a nyelvem elszakadjon tőle. Kezemmel visszahúztam és folytattam. Nyelvemmel nyalogattam a levét, és finoman megharaptam. Folyton tapogatózott és hangosan sóhajtozott. Éreztem, hogy a teste megfeszül az izgalomtól. Hasra fordítottam, és meztelen teste fölé guggoltam.

Semmi ellenállás nélkül belecsúsztam. Erősebben kellet mennem, mert nagyon szoros volt. Jelenlegi helyzetemben ez nem segített rajtam, lassan, de biztosan éreztem, hogy az izgalom terjed az egész testemben, és jött az orgazmus. Nem akartam hamar elérni a csúcspontot, de ez meghaladta a hatalmamat. Lespricceltem a fenekét.

De még nem terveztem befejezni. Hátulról bele helyeztem 2 ujjamat és lassan mozgatni kezdtem őket. Nem ellenkezett, játszott velem és lemásolta a mozdulataimat. Egy pillanatban, éreztem ahogy az ujjaim a hüvelyének falába markolnak, és éreztem, hogy meleg folyadék ömlik az ujjaim közé. Még néhány másodpercig ott hagytam őket, és lassan kihúztam majd. Elégedett mosollyal fordult felém. “Szia, örülök, hogy látlak.” Megcsókolta az ajkamat, és meztelenül elindult a fürdőszobába. Nem követtem, egy ideig magára hagytam.
Szerző
Lolipop.hu
2020.10.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...