Erotikus történet: Vakrandi

Péntek este. Klasszikus munka utáni pihenés, nem is akartam látni a haverjaimat. Kicsit meg voltak sértődve, hogy kihagyom a sörözést, de nem érdekelt. Az elmúlt héten tényleg nagyon túlszocializálódtam, ezért nagyon örültem egy kis magánynak. És élveztem minden pillanatát.
Erotikus történet
Lefordítva ez azt jelentette, hogy hazajöttem a munkából, és miközben megettem az előző napi hideg pizzát, lefeküdtem a kanapéra és megnéztem, mi újság a közösségi oldalon. Alapvetően azonnal elaludtam.

Este fél nyolc körül szomjasan ébredtem, és azon kezdtem gondolkodni, hogyan fejezzem be ezt a fáradt napot. Szerettem volna vacsorát készíteni, de nem igazán volt kedvem hozzá. Hagyományosan, amikor unatkoztam, a laptopomhoz nyúltam.

Mindig is élveztem a YouTube-videók böngészését. Azonban kicsit meglepett, hogy az egyik videóban egy új társkereső oldal érdekes trailerét láttam a klasszikus elektronikai és hasonló reklámok helyett.

“Találd meg az élettársad” elolvastam a giccses feliratot. De a videón szereplő oldal nagyon szimpatikusnak tűnt. És ha tényleg lesznek rajta cuki csajok, ideális esetben valahol a város környékén - miért ne próbálnám ki?

Nem sokat gondolkodtam rajta, rögtön letöltöttem az alkalmazást. Úgy tűnik, az első három napban a regisztráció ingyenes. Feliratkoztam, beírtam néhány információt magamról, hozzáadtam egy szelfit, és elkezdtem jobban körülnézni.

Úgy tűnik, hogy rengeteg nőnek sikerült feliratkoznia az első napokban, volt miből válogatni. Csábítóan szép nők fotóit lapozgattam, amelyek az általam preferált kategóriába tartoztak. Tudom, hogy leereszkedően hangzik, de alapvetően csak elég véletlenszerűen adtam meg az adatokat a szűrőkbe, hogy meglepődjek, kit találok. Azonban, ahogy ez általában az ilyen társkereső oldalakon történik, a nők nagyszámú üzenetet kapnak... A férfiak pedig nagyon ritkán. Miután egy órán át próbáltam kapcsolatot teremteni a lányokkal, végül legyőzöttnek éreztem magam. Felálltam a laptopomtól, és elkezdtem készíteni a vacsorát, mert a gyomrom tényleg szolidan korgott már. Amíg a vacsorám főtt, nagyon kanos voltam, így bekapcsoltam egy pornót. A pornó sosem rossz ötlet!

“Mit is ér ez, ha az én üzeneteim elvesznek a többi között?!” nyögtem magamban. Megint csak arra hagyatkozom, hogy valamelyik nő írjon nekem, mert biztos vagyok benne, hogy egyikük sem veszi észre az üzeneteimet.

Még jobban meglepődtem, amikor reggel kíváncsiságból visszamentem az alkalmazáshoz, és láttam egy üzenetet. Tényleg visszaírt nekem valaki? De nem, kiderült, hogy tévedtem. Ez a nő magától talált rám.

Ő volt a legszebb lány, akit valaha is láttam ilyen társkereső oldalon.

“Szia, a profilod felkeltette az érdeklődésemet,” írta az üzenetében. “A nevem Klaudia, és az elsők között találtam meg a profilodat. Valószínűleg te vagy az első srác, aki nem írt magáról szarságokat a profiljába, és a szemeid annyira különlegesek, annyira kivételesek..“

Nem titkolt lelkesedéssel figyeltem az üzenetet. Persze, hogy visszaírok neki! Bolond lennék figyelmen kívül hagyni egy ilyen szépséget ennyi hiábavaló erőfeszítés után!

“Szia Klaudia, köszönöm az üzenetedet, megörültem neki!🤩” Az üzenet szinte azonnal megjelent neki, tehát online volt. Király, szóval nem kell várnom semmire.

“Most ébredtem fel, köszönöm a választ. Kit keresel ezen a helyen, ha szabad kérdeznem?” Ő maga fejlesztette a beszélgetést, egyre jobb lett.
“Az igazat megvallva, még magam sem tudom. Kicsit hiányoznak a női elvek az életemből, ezért gondoltam, megpróbálom megtalálni, így 😄“

“Haha, női elvek, igen?!😊“ Eddig úgy tűnt, hogy élvezi.

“Pontosabban az elveken kívül más dolgokat is hiányolok, de próbálok egy kicsit diplomata lenni.”

“Nos, ebben az esetben ez a legdiplomatikusabb leírása annak, hogy egy pasi hogyan tudatja valakivel, hogy kanos...😄“

“Azt hiszem, a megérzéseid több mint jól működnek 😉“

“Köszönöm, ezzel teljesen tisztában vagyok.”



“Egyébként engem is érdekel, hogy mit keresel itt te, Klaudia?”

“Egy kellemes beszélgetést, egy kis kikapcsolódást. Hétvége van, úgyhogy nincs semmi valódi dolgom. És már egy ideje nem leveleztem egy normális férfival, ezért gondoltam, megpróbálom itt megtalálni.”

“És szerinted én jó jelölt vagyok?”

“Talán igen. De inkább nem adok túl sok reményt, nehogy túl sokat gondolj magadról. 😇“
“Ez jól hangzik😉“ értékeltem az őszinteségét és a humorérzékét. 

Klaudiát nagyon hamar megkedveltem. Nemcsak a fotója, hanem a kifejezésmódja és a gondolatainak elrendezése is nagyon tetszett. És úgy tűnik, ez a szimpátia kölcsönös volt, mivel sikerült egy Instagramot szereznem tőle. Legalább több reményem volt arra, hogy hosszabb ideig tarthatom vele a kapcsolatot. A társkereső alkalmazást rögtön azután távolítottam el, hogy Klaudiával az Instagramon keresztül kapcsolatba léptem. Nem volt többé okom arra, hogy ezt az alkalmazást  megtartsam. 

Nemcsak egész hétvégén, hanem a következő héten is nagyon intenzíven írtunk. Többet bámultam a telefonom képernyőjét, mint amennyi a szememnek elviselhető volt, és a napi átlagos Instagramon töltött időm megsokszorozódott. De nem aggódtam emiatt, mert Klaudia és én még hangüzeneteket is váltottunk, és a hangját hallva kirázott a hideg. És az időnkénti pikáns üzeneteiből egyértelmű volt, hogy kezdett nagyon megkedvelni engem, és nem csak baráti értelemben. Még egy-egy fotót is kaptam. 
Biztosan nem kell mondanom, hogy milyen típusú képekről volt szó. Semmi vulgáris, de finoman provokatív jellegűek voltak. 
Ezért elkezdtem én is képeket küldeni neki, és egyre jobban kezdett érdekelni. Erről a hormonjaim is tanúskodtak, hiszen a fotók részemről egyre merészebbek és merészebbek lettek. Rövid idő múlva ő is bátor lett, és elkezdett nekem olyan fotókat küldeni, amelyek felfedték testének titkos részeit.

Istenem, de dögös!

Magas volt, majdnem 170 centiméter. Gyönyörű hosszú lábai voltak, és mindig is szeretett edzeni, így a teste egészen más szinten volt. És egyre jobban kezdtem megismerni testét a telefonom képernyőjén keresztül.

Világos volt, hogy hová vezet ez az egész.

Az első találkozásunk csak idő kérdése volt. Csak az alacsony önbecsülésem késleltette ezt, de úgy éreztem, hogy találkoznom kell Klaudiával. Szükségem volt rá. Érezni az illatát, érezni a bőre textúráját. Ideális esetben a meztelen testén. Ideális esetben, ha mindketten meztelenek lennénk.

Három héttel azután, hogy elkezdtünk egymásnak írni, a találkozó valóban megtörtént. Elhívtam randira. Sétálni, pizzára, inni, bárhová elvinném... De én csak a lábait láttam, és már az első órában világos volt számomra, hogy a világ végére is követni fogom azokat a hosszú lábakat. Aznap este azonban "csak" a lakásába követtem őket, ahová meghívott.

Már a liftben letéptük a ruháinkat.

Olyan izgatottan botorkáltunk be az előszobájába, hogy még az ágyhoz sem értünk oda. Felhúzta a szoknyáját, nekitámaszkodott a komódnak, és felfedte előttem apró, formás fenekét. Olyan erősen rácsaptam, hogy felsikoltott, de rögtön utána magához rántott. Már régóta kanos voltam, és elkezdtem lehúzni a nadrágomat.

Még arra sem volt időm, hogy teljesen levegyem, amikor Klaudia a tenyerébe köpött, és megragadta a farkamat. Teljes szenvedéllyel hatoltam belé, és anélkül, hogy tovább vártam volna, elkezdtem elélvezni.
Szerző
Simon
2022.04.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 212
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...