Hogyan válasszunk vibrátort? Melyik vibrátor a legmegfelelőbb a számomra? (Janka)

Kérdés: Szeretném megkérdezni, mi alapján válasszuk ki a vibrátort. Eddig még nem volt tapasztalatom a szexuális segédeszközökkel, és szeretnék megfelelő darabot választani. Tudtok ebben tanácsot adni?
vibrátor_na_posteli
Ezt a kérdést nem teljesen egyszerű megválaszolni. A vibrátor egy intim erotikus játék, és ugyanúgy, mint a férfiak esetében, a vibrátorokkal szemben is minden nő eltérő preferenciákkal rendelkezik. Megpróbálok azonban legalább az alapvető szabályokban tanácsot adni, amelyeket érdemes betartani.

1. A vibrátor mérete
Valószínűleg a legfontosabb kérdés, amit fel kell tenni, a mérete - hossza, de főleg a vastagsága. A szexshopunkban található összes vibrátor esetében fel vannak tüntetve a méretei. A legtöbb nő olyan vastagságot részesít előnyben (vagy legalábbis kezdetben ezt javasoljuk), amilyen a partnerének vagy, vagy volt. Ha túl vastag vibrátort vásárolsz, előfordulhat, hogy nem is fogod tudni behelyezni, mert ez fájni fog, és ez visszatart majd a további kísérletezésben. A hosszúsága nem annyira számít, mivel nem kell teljesen behelyezned. Másrészt nem kell feleslegesen rövidebbet venni :).

2. A felhasználás módja

Az elején fontos tisztázni, hogy mire kell szolgálnia a vibrátornak. Mivel ez az első erotikus játékod, feltételezem, hogy klasszikus hüvelyi vibrátort szeretnél. (az anális kicsit más, de erről többet majd valamikor máskor :))
Azt is jó lenne tudni, hogy szereted-e, ha stimulálják a csiklódat, a G-pontodat, vagy az egyszerű behatolást részesíted-e előnyben. Az említett dolgok közül lehet csak az egyik, de nyugodtan lehet az összes egyben.

A kínálatunkban megtalálhatók klasszikus hüvelyi vibrátorok, amelyek úgy néznek ki, mint az igazi férfi pénisz, vibrátorokat a G-pont stimulálására és csiklóizgató vibrátorokat. Néhányak több elemet kombinálnak, mások tisztán egy tételre koncentrálnak. 

3. Vibrációk

Valószínűleg nem fogod kideríteni, hogy mely funkciókkal, azaz milyen rezgési módokkal kell rendelkeznie a vibrátornak, anélkül, hogy azt kipróbálnád. Itt nem nagyon lehet tanácsot adni anélkül, ha még nem rendelkezel semmilyen tapasztalattal. Vagy megtetszenek a rezgések, vagy sem. Ha igen, később vásárolhatsz egy olyan játékot, amely rezeg, pulzál, becsapódik stb.

4. Anyag

Nagyon fontos dolog a szexuális segédeszközök kiválasztásakor az anyaguk. Manapság a komoly szexshopokban csak tanúsítvánnyal rendelkező, bevált, és 100%-ban biztonságos játékokat árusítanak. Ezért azt javasoljuk, hogy ne vásárolj különféle megkérdőjelezhető eladóktól, kínai boltokban, vagy akár bazárokban, hanem ellenőrzött áruházakban szerezd be a segédeszközeidet.

Az anyagot illetően a szilikon az abszolút top. A szilikont például az egészségügyben is használják, tehát a vibrátorok gyártására is alkalmas. Ezen túlmenően a szilikon nagyon kellemes anyag tapintásra, nagyon jól csúszik a síkosítóval, szagtalan és megfelelő gondoskodás mellett nagyon hosszú ideig kitart.
Tehát ha ez az első vibrátorod, akkor feltétlenül a szilikont javaslom.

5. Szín

Sok nő a vibrátor kiválasztása során a szín alapján dönt. De garantálhatom, hogy az első használat után nem fog érdekelni, hogy milyen színű a vibrátor :). Ezért ne vedd annyira figyelembe ezt a paramétert. Természetesen, ha valamilyen szín kifejezetten nem tetszik, az rendben van, és olyat ne vegyél. Ennek vizuális élménynek is kell lennie.

6. Alak

Itt szintén fontos, hogy milyen stimulációt szeretnél. Ha például a G-pont izgatását szereted, arra azok a vibrátorok alkalmasak, amelyek enyhén bővülő és ívelt csúccsal rendelkeznek. Ha szereted a csikló stimulálását, erre azok a darabok alkalmasak, amelyek olyan kis kiemelkedéssel rendelkeznek, ami izgatni fog téged. Az első vásárlás esetén a legjobb az, ha olyan vibrátort veszel, ami hasonlít partnered péniszére (jelenlegi, múltbeli, alkalmi... lényegében olyat, ami a legjobban kielégít téged).

7. Ár

A legtöbb vibrátor nem drága. A szexshopunk kínálatában is 3 000 Ft és 55 000 Ft közötti darabok találhatók. Mint sok más dologban is, a vibrátorok esetében is érvényes, minél magasabb az ár, annál jobb a minőség. Ez azonban nem azt jelenti, hogy azonnal a legdrágábbat kell megvenned.

A 3 000 forintos vibrátor valószínűleg műanyag lesz, gyenge rezgésekkel rendelkezik, és szinte biztosan nem lesz vízhatlan. Továbbá, a kidolgozása egyenesen arányos az árával.
A 6 000-15 000 forintot meghaladó drágább darabok gyakran szilikonból (vagy más kiváló minőségű anyagból) készülnek, vízhatlanok, különféle rezgési módokkal fognak rendelkezni, és már a kialakításán is látni fogod, hogy ez egy olyan játék, amivel játszani szeretnél.
A legdrágább, az 15 000 Ft feletti darabok többnyire különféle multifunkciós vibrátorok, luxusdarabok, újratölthetőek stb.

Tehát milyen vibrátort vegyek?
Kolekcia silikónových vibrátorov

Szilikonos vibrátorok

Ár: 6000 Ft-tól
Mint ahogy azt már feljebb említettem, a vibrátorok vásárlása során a szilikon vibrátorok bizonyulnak a legjobb választásnak. És teljesen mindegy, hogy ez az első vibrátorod, vagy egy doboznyi van már otthon.
A legtöbb darab vízhatlan, vagy legalábbis vízálló. Számos vibrációs üzemmódjuk van, gyakran pulzációk is.

A szilikon vibrátorok 6 000 Ft-nál kezdőnek. A legdrágábbok 45 000 és 65 000 Ft között mozognak.
Kolekcia vibrátorov Feelz Toyz

Feelz vibrátorok kollekciója

Ár: 9000 Ft-tól
Ebben a kollekcióban alapvetően kétféle vibrátor tálható, különféle színekben. Az egyik klasszikus egyenes, a másik csiklóstimulátorral és a G-pont stimulátorral együtt kapható. Ez utóbbi tökéletes. Én magam is ezt használom, és nem tudom eléggé dicsérni. Úgy gondolom, hogy az alakja nagyon finom :), a teljes hosszában néhány kiálló résszel van kiegészítve. Az anyag hipoallergén szilikon, továbbá tökéletesen hajlékony.

Real Rapture kollekció

Ár: 4000 ft-tól 10 000 Ft-ig
A Real Rapture a szexuális segédeszközök olasz gyártójának a vibrátorgyűjteménye. Hátránya, hogy ezek a vibrátorok nem szilikonosak. Zselatinos anyagból készülnek, ami meglehetősen kellemes tapintással rendelkezik, és jól csúszik. Előnye az alacsonyabb ár.
Az eben a kollekcióban találhaót vibrátorok nagy része mind színében, mind kinézetében a valódi férfi péniszére emlékeztet.

Jó tanács a végére

A vibrátor használatakor fontos a megfelelő síkosítás! A vízbázisú síkosító használatával minden bizonnyal nem fogsz hibázni. Más síkosítók károsíthatják néhány vibrátor anyagát. Erősen ajánlom egy síkosító használatát, mivel a hüvelynek megfelelő nedvesítésre van szüksége.
Szerző
Marcella
2020.07.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...