Hogyan válasszunk vibrátort? Melyik vibrátor a legmegfelelőbb a számomra? (Janka)

Kérdés: Szeretném megkérdezni, mi alapján válasszuk ki a vibrátort. Eddig még nem volt tapasztalatom a szexuális segédeszközökkel, és szeretnék megfelelő darabot választani. Tudtok ebben tanácsot adni?

Ezt a kérdést nem teljesen egyszerű megválaszolni. A vibrátor egy intim erotikus játék, és minden nő eltérő preferenciákkal rendelkezik. Megpróbálok azonban legalább az alapvető szabályokban tanácsot adni, amelyeket érdemes betartani.

1. A vibrátor mérete 📏
Valószínűleg a legfontosabb kérdés, amit fel kell tenni, a mérete - hossza, de főleg a vastagsága. A szexshopunkban található összes vibrátor esetében fel vannak tüntetve a méretei. A legtöbb nő olyan vastagságot részesít előnyben (vagy legalábbis kezdetben ezt javasoljuk), amilyen a partnerének vagy, vagy volt. Ha túl vastag vibrátort vásárolsz, előfordulhat, hogy nem is fogod tudni behelyezni, mert ez fájni fog, és ez visszatart majd a további kísérletezésben. A hosszúsága nem annyira számít, mivel nem kell teljesen behelyezned. 

2. A felhasználás módja

Az elején fontos tisztázni, hogy mire kell szolgálnia a vibrátornak. Szereted a behatolást (hüvelyi stimulációt)? Jobban kedveled a klitorális stimulációt? Szereti mindkettőt egyszerre? Egyedül vagy partnerrel szeretnéd használni a vibrátort - szex közben vagy szólóban? 

Jó, ha tisztában vagy, hogy mi a különbség a vibrátor és a dildó között. Ezek nem ugyanazok ❌ A dildó nem vibrál és tapadókoronggal rendelkezik, a vibrátor viszont vibrál és nincs tapadókorongja.  

A kínálatunkban megtalálhatók klasszikus hüvelyi vibrátorok, amelyek úgy néznek ki, mint az igazi férfi pénisz, vibráló tojások, és csiklóizgató vibrátorokat

Vibráló tojás: Ez egy tojás alakú kis vibrátor, amely távirányítóval vagy a terméken lévő gombbal vezérelhető. Ezeket az eszközöket általában úgy tervezték, hogy szex közben vagy az erogén zónák ingerlésére használják, hogy szexi hangulatot teremtsenek.

Klitoriszstimulátor: A klitoriszstimulátorok forradalmi erotikus eszközök, amelyek vákuum- és nyomáshullámok alapján működnek. Ez azt jelenti, hogy a vibrátort nem helyezik be sehova, csak a csiklóra teszik, és kívülről stimulálja azt. Ily módon a női test egyik legérzékenyebb területét stimulálja, és intenzív és kellemes érzéseket okoz.

3. Vibrációk 

 Vagy megtetszenek a rezgések, vagy sem. Ha igen, később vásárolhatsz egy olyan játékot, amely rezeg, pulzál, becsapódik stb.

4. Anyag

Nagyon fontos dolog a szexuális segédeszközök kiválasztásakor az anyaguk. Manapság a komoly szexshopokban csak tanúsítvánnyal rendelkező, bevált, és 100%-ban biztonságos játékokat árusítanak. Ezért azt javasoljuk, hogy ne vásárolj különféle megkérdőjelezhető eladóktól, kínai boltokban, vagy akár bazárokban, hanem ellenőrzött áruházakban szerezd be a segédeszközeidet.

Az anyagot illetően a szilikon az abszolút top. A szilikont például az egészségügyben is használják, tehát a vibrátorok gyártására is alkalmas. Ezen túlmenően a szilikon nagyon kellemes anyag tapintásra, nagyon jól csúszik a síkosítóval, szagtalan és megfelelő gondoskodás mellett nagyon hosszú ideig kitart. Tehát ha ez az első vibrátorod, akkor feltétlenül a szilikont javaslom.

5. Szín 🎨

Sok nő a vibrátor kiválasztása során a szín alapján dönt. De garantálhatom, hogy az első használat után nem fog érdekelni, hogy milyen színű a vibrátor :) Ha tehát a kedvenc színed most nem kapható, nem csinálnánk belőle nagy ügyet. Nem vitatjuk azonban a pszichológusok állítását, miszerint ahhoz, hogy minél jobban érezd magad, kell hogy tetszen neked a játék. Ez nem kellene, hogy nehéz legyen, elvégre a mai játékok nagyon szépek és dizájnosak, sokuk még a rangos Red Dot Design Awardot is megkapta.

6. Alak

Itt szintén fontos, hogy milyen stimulációt szeretnél. A játék alakja ettől függ majd. Ha például szex közben szeretnéd használni a játékot, akkor valami kisebbet ajánlunk, hogy kényelmesen kezelhető legyen. 

Dame Products Kip csiklóvibrátor

Ár: 33 995 Ft
Ha a G-pont stimulálására szeretnéd, akkor erre a célra olyan vibrátorok alkalmasak, amelyeknek enyhén kitágult és ívelt hegye van. Ha szereted a csikló stimulálását, erre azok a darabok alkalmasak, amelyek olyan kis kiemelkedéssel rendelkeznek, ami izgatni fog téged. Az első vásárlás esetén a legjobb az, ha olyan vibrátort veszel, ami hasonlít partnered péniszére (jelenlegi, múltbeli, alkalmi... lényegében olyat, ami a legjobban kielégít téged).

7. Ár 💸

A piacon különböző árkategóriájú vibrátorok vannak forgalomban. A szexshopunk kínálatában is 3 000 Ft és 55 000 Ft közötti darabok találhatók. Mint sok más dologban is, a vibrátorok esetében is érvényes, minél magasabb az ár, annál jobb a minőség. Ez azonban nem azt jelenti, hogy azonnal a legdrágábbat kell megvenned.

A 3 000 forintos vibrátor valószínűleg műanyag lesz, gyenge rezgésekkel rendelkezik, és szinte biztosan nem lesz vízhatlan. Továbbá, a kidolgozása egyenesen arányos az árával.
A 6 000-15 000 forintot meghaladó drágább darabok gyakran szilikonból (vagy más kiváló minőségű anyagból) készülnek, vízhatlanok, különféle rezgési módokkal fognak rendelkezni, és már a kialakításán is látni fogod, hogy ez egy olyan játék, amivel játszani szeretnél.
A legdrágább, az 15 000 Ft feletti darabok többnyire különféle multifunkciós vibrátorok, luxusdarabok, újratölthetőek stb.
💡 Nagyon jó ár-teljesítmény arányt hoz a Satisfyer nevű német erotikus eszközök gyártója. A termékek szépen néznek ki, szép dobozba vannak csomagolva és rengeteg funkciót kínálnak. Ráadásul a legtöbbjük vízálló és újratölthető.
Tehát milyen vibrátort vegyek?
Mint ahogy azt már feljebb említettem, a vibrátorok vásárlása során a szilikon vibrátorok bizonyulnak a legjobb választásnak. És teljesen mindegy, hogy ez az első vibrátorod, vagy egy doboznyi van már otthon. A legtöbb darab vízhatlan, vagy legalábbis vízálló. Számos vibrációs üzemmódjuk van, gyakran pulzációk is.
Kolekcia vibrátorov Feelz Toyz

Szilikon vibrátorok

Ár: 9 000 Ft-tól
Ha olyan termékeket keresel, amelyek a lehető legjobban hasonlítanak egy férfi péniszéhez, akkor javasoljuk, hogy nézd meg a realisztikus vibrátorok kategóriáját. A hátránya, hogy ezek a vibrátorok gyakran nem szilikonból készülnek. Egy zselés anyagból vannak, amely kellemes tapintású és jól siklik. Előnyük az alacsonyabb ár. A legtöbb vibrátor ebben a kollekcióban megjelenésében és színében hasonlít egy valódi férfi péniszéhez.

Real Rapture kollekció

Ár: 4000 ft-tól 10 000 Ft-ig

Jó tanács a végére

A vibrátor használatakor fontos a megfelelő síkosítás! A vízbázisú síkosító használatával minden bizonnyal nem fogsz hibázni. Más síkosítók károsíthatják néhány vibrátor anyagát. Erősen ajánlom egy síkosító használatát, mivel a hüvelynek megfelelő nedvesítésre van szüksége.
Szerző
Marcella
2024.01.16.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
446
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...