Hogyan válasszunk vibrátort? Melyik vibrátor a legmegfelelőbb a számomra? (Janka)

Kérdés: Szeretném megkérdezni, mi alapján válasszuk ki a vibrátort. Eddig még nem volt tapasztalatom a szexuális segédeszközökkel, és szeretnék megfelelő darabot választani. Tudtok ebben tanácsot adni?
vibrátor_na_posteli
Ezt a kérdést nem teljesen egyszerű megválaszolni. A vibrátor egy intim erotikus játék, és ugyanúgy, mint a férfiak esetében, a vibrátorokkal szemben is minden nő eltérő preferenciákkal rendelkezik. Megpróbálok azonban legalább az alapvető szabályokban tanácsot adni, amelyeket érdemes betartani.

1. A vibrátor mérete
Valószínűleg a legfontosabb kérdés, amit fel kell tenni, a mérete - hossza, de főleg a vastagsága. A szexshopunkban található összes vibrátor esetében fel vannak tüntetve a méretei. A legtöbb nő olyan vastagságot részesít előnyben (vagy legalábbis kezdetben ezt javasoljuk), amilyen a partnerének vagy, vagy volt. Ha túl vastag vibrátort vásárolsz, előfordulhat, hogy nem is fogod tudni behelyezni, mert ez fájni fog, és ez visszatart majd a további kísérletezésben. A hosszúsága nem annyira számít, mivel nem kell teljesen behelyezned. Másrészt nem kell feleslegesen rövidebbet venni :).

2. A felhasználás módja

Az elején fontos tisztázni, hogy mire kell szolgálnia a vibrátornak. Mivel ez az első erotikus játékod, feltételezem, hogy klasszikus hüvelyi vibrátort szeretnél. (az anális kicsit más, de erről többet majd valamikor máskor :))
Azt is jó lenne tudni, hogy szereted-e, ha stimulálják a csiklódat, a G-pontodat, vagy az egyszerű behatolást részesíted-e előnyben. Az említett dolgok közül lehet csak az egyik, de nyugodtan lehet az összes egyben.

A kínálatunkban megtalálhatók klasszikus hüvelyi vibrátorok, amelyek úgy néznek ki, mint az igazi férfi pénisz, vibrátorokat a G-pont stimulálására és csiklóizgató vibrátorokat. Néhányak több elemet kombinálnak, mások tisztán egy tételre koncentrálnak. 

3. Vibrációk

Valószínűleg nem fogod kideríteni, hogy mely funkciókkal, azaz milyen rezgési módokkal kell rendelkeznie a vibrátornak, anélkül, hogy azt kipróbálnád. Itt nem nagyon lehet tanácsot adni anélkül, ha még nem rendelkezel semmilyen tapasztalattal. Vagy megtetszenek a rezgések, vagy sem. Ha igen, később vásárolhatsz egy olyan játékot, amely rezeg, pulzál, becsapódik stb.

4. Anyag

Nagyon fontos dolog a szexuális segédeszközök kiválasztásakor az anyaguk. Manapság a komoly szexshopokban csak tanúsítvánnyal rendelkező, bevált, és 100%-ban biztonságos játékokat árusítanak. Ezért azt javasoljuk, hogy ne vásárolj különféle megkérdőjelezhető eladóktól, kínai boltokban, vagy akár bazárokban, hanem ellenőrzött áruházakban szerezd be a segédeszközeidet.

Az anyagot illetően a szilikon az abszolút top. A szilikont például az egészségügyben is használják, tehát a vibrátorok gyártására is alkalmas. Ezen túlmenően a szilikon nagyon kellemes anyag tapintásra, nagyon jól csúszik a síkosítóval, szagtalan és megfelelő gondoskodás mellett nagyon hosszú ideig kitart.
Tehát ha ez az első vibrátorod, akkor feltétlenül a szilikont javaslom.

5. Szín

Sok nő a vibrátor kiválasztása során a szín alapján dönt. De garantálhatom, hogy az első használat után nem fog érdekelni, hogy milyen színű a vibrátor :). Ezért ne vedd annyira figyelembe ezt a paramétert. Természetesen, ha valamilyen szín kifejezetten nem tetszik, az rendben van, és olyat ne vegyél. Ennek vizuális élménynek is kell lennie.

6. Alak

Itt szintén fontos, hogy milyen stimulációt szeretnél. Ha például a G-pont izgatását szereted, arra azok a vibrátorok alkalmasak, amelyek enyhén bővülő és ívelt csúccsal rendelkeznek. Ha szereted a csikló stimulálását, erre azok a darabok alkalmasak, amelyek olyan kis kiemelkedéssel rendelkeznek, ami izgatni fog téged. Az első vásárlás esetén a legjobb az, ha olyan vibrátort veszel, ami hasonlít partnered péniszére (jelenlegi, múltbeli, alkalmi... lényegében olyat, ami a legjobban kielégít téged).

7. Ár

A legtöbb vibrátor nem drága. A szexshopunk kínálatában is 3 000 Ft és 55 000 Ft közötti darabok találhatók. Mint sok más dologban is, a vibrátorok esetében is érvényes, minél magasabb az ár, annál jobb a minőség. Ez azonban nem azt jelenti, hogy azonnal a legdrágábbat kell megvenned.

A 3 000 forintos vibrátor valószínűleg műanyag lesz, gyenge rezgésekkel rendelkezik, és szinte biztosan nem lesz vízhatlan. Továbbá, a kidolgozása egyenesen arányos az árával.
A 6 000-15 000 forintot meghaladó drágább darabok gyakran szilikonból (vagy más kiváló minőségű anyagból) készülnek, vízhatlanok, különféle rezgési módokkal fognak rendelkezni, és már a kialakításán is látni fogod, hogy ez egy olyan játék, amivel játszani szeretnél.
A legdrágább, az 15 000 Ft feletti darabok többnyire különféle multifunkciós vibrátorok, luxusdarabok, újratölthetőek stb.

Tehát milyen vibrátort vegyek?
Kolekcia silikónových vibrátorov

Szilikonos vibrátorok

Ár: 6000 Ft-tól
Mint ahogy azt már feljebb említettem, a vibrátorok vásárlása során a szilikon vibrátorok bizonyulnak a legjobb választásnak. És teljesen mindegy, hogy ez az első vibrátorod, vagy egy doboznyi van már otthon.
A legtöbb darab vízhatlan, vagy legalábbis vízálló. Számos vibrációs üzemmódjuk van, gyakran pulzációk is.

A szilikon vibrátorok 6 000 Ft-nál kezdőnek. A legdrágábbok 45 000 és 65 000 Ft között mozognak.
Kolekcia vibrátorov Feelz Toyz

Feelz vibrátorok kollekciója

Ár: 9000 Ft-tól
Ebben a kollekcióban alapvetően kétféle vibrátor tálható, különféle színekben. Az egyik klasszikus egyenes, a másik csiklóstimulátorral és a G-pont stimulátorral együtt kapható. Ez utóbbi tökéletes. Én magam is ezt használom, és nem tudom eléggé dicsérni. Úgy gondolom, hogy az alakja nagyon finom :), a teljes hosszában néhány kiálló résszel van kiegészítve. Az anyag hipoallergén szilikon, továbbá tökéletesen hajlékony.

Real Rapture kollekció

Ár: 4000 ft-tól 10 000 Ft-ig
A Real Rapture a szexuális segédeszközök olasz gyártójának a vibrátorgyűjteménye. Hátránya, hogy ezek a vibrátorok nem szilikonosak. Zselatinos anyagból készülnek, ami meglehetősen kellemes tapintással rendelkezik, és jól csúszik. Előnye az alacsonyabb ár.
Az eben a kollekcióban találhaót vibrátorok nagy része mind színében, mind kinézetében a valódi férfi péniszére emlékeztet.

Jó tanács a végére

A vibrátor használatakor fontos a megfelelő síkosítás! A vízbázisú síkosító használatával minden bizonnyal nem fogsz hibázni. Más síkosítók károsíthatják néhány vibrátor anyagát. Erősen ajánlom egy síkosító használatát, mivel a hüvelynek megfelelő nedvesítésre van szüksége.
Szerző
Marcella
2020.07.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 497
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.