Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Hogyan válasszunk vibrátort? Melyik vibrátor a legmegfelelőbb a számomra? (Janka)

Kérdés: Szeretném megkérdezni, mi alapján válasszuk ki a vibrátort. Eddig még nem volt tapasztalatom a szexuális segédeszközökkel, és szeretnék megfelelő darabot választani. Tudtok ebben tanácsot adni?

Ezt a kérdést nem teljesen egyszerű megválaszolni. A vibrátor egy intim erotikus játék, és minden nő eltérő preferenciákkal rendelkezik. Megpróbálok azonban legalább az alapvető szabályokban tanácsot adni, amelyeket érdemes betartani.

1. A vibrátor mérete 📏
Valószínűleg a legfontosabb kérdés, amit fel kell tenni, a mérete - hossza, de főleg a vastagsága. A szexshopunkban található összes vibrátor esetében fel vannak tüntetve a méretei. A legtöbb nő olyan vastagságot részesít előnyben (vagy legalábbis kezdetben ezt javasoljuk), amilyen a partnerének vagy, vagy volt. Ha túl vastag vibrátort vásárolsz, előfordulhat, hogy nem is fogod tudni behelyezni, mert ez fájni fog, és ez visszatart majd a további kísérletezésben. A hosszúsága nem annyira számít, mivel nem kell teljesen behelyezned. 

2. A felhasználás módja

Az elején fontos tisztázni, hogy mire kell szolgálnia a vibrátornak. Szereted a behatolást (hüvelyi stimulációt)? Jobban kedveled a klitorális stimulációt? Szereti mindkettőt egyszerre? Egyedül vagy partnerrel szeretnéd használni a vibrátort - szex közben vagy szólóban? 

Jó, ha tisztában vagy, hogy mi a különbség a vibrátor és a dildó között. Ezek nem ugyanazok ❌ A dildó nem vibrál és tapadókoronggal rendelkezik, a vibrátor viszont vibrál és nincs tapadókorongja.  

A kínálatunkban megtalálhatók klasszikus hüvelyi vibrátorok, amelyek úgy néznek ki, mint az igazi férfi pénisz, vibráló tojások, és csiklóizgató vibrátorokat

Vibráló tojás: Ez egy tojás alakú kis vibrátor, amely távirányítóval vagy a terméken lévő gombbal vezérelhető. Ezeket az eszközöket általában úgy tervezték, hogy szex közben vagy az erogén zónák ingerlésére használják, hogy szexi hangulatot teremtsenek.

Klitoriszstimulátor: A klitoriszstimulátorok forradalmi erotikus eszközök, amelyek vákuum- és nyomáshullámok alapján működnek. Ez azt jelenti, hogy a vibrátort nem helyezik be sehova, csak a csiklóra teszik, és kívülről stimulálja azt. Ily módon a női test egyik legérzékenyebb területét stimulálja, és intenzív és kellemes érzéseket okoz.

3. Vibrációk 

 Vagy megtetszenek a rezgések, vagy sem. Ha igen, később vásárolhatsz egy olyan játékot, amely rezeg, pulzál, becsapódik stb.

4. Anyag

Nagyon fontos dolog a szexuális segédeszközök kiválasztásakor az anyaguk. Manapság a komoly szexshopokban csak tanúsítvánnyal rendelkező, bevált, és 100%-ban biztonságos játékokat árusítanak. Ezért azt javasoljuk, hogy ne vásárolj különféle megkérdőjelezhető eladóktól, kínai boltokban, vagy akár bazárokban, hanem ellenőrzött áruházakban szerezd be a segédeszközeidet.

Az anyagot illetően a szilikon az abszolút top. A szilikont például az egészségügyben is használják, tehát a vibrátorok gyártására is alkalmas. Ezen túlmenően a szilikon nagyon kellemes anyag tapintásra, nagyon jól csúszik a síkosítóval, szagtalan és megfelelő gondoskodás mellett nagyon hosszú ideig kitart. Tehát ha ez az első vibrátorod, akkor feltétlenül a szilikont javaslom.

5. Szín 🎨

Sok nő a vibrátor kiválasztása során a szín alapján dönt. De garantálhatom, hogy az első használat után nem fog érdekelni, hogy milyen színű a vibrátor :) Ha tehát a kedvenc színed most nem kapható, nem csinálnánk belőle nagy ügyet. Nem vitatjuk azonban a pszichológusok állítását, miszerint ahhoz, hogy minél jobban érezd magad, kell hogy tetszen neked a játék. Ez nem kellene, hogy nehéz legyen, elvégre a mai játékok nagyon szépek és dizájnosak, sokuk még a rangos Red Dot Design Awardot is megkapta.

6. Alak

Itt szintén fontos, hogy milyen stimulációt szeretnél. A játék alakja ettől függ majd. Ha például szex közben szeretnéd használni a játékot, akkor valami kisebbet ajánlunk, hogy kényelmesen kezelhető legyen. 

Dame Products Kip csiklóvibrátor

Ár: 33 995 Ft
Ha a G-pont stimulálására szeretnéd, akkor erre a célra olyan vibrátorok alkalmasak, amelyeknek enyhén kitágult és ívelt hegye van. Ha szereted a csikló stimulálását, erre azok a darabok alkalmasak, amelyek olyan kis kiemelkedéssel rendelkeznek, ami izgatni fog téged. Az első vásárlás esetén a legjobb az, ha olyan vibrátort veszel, ami hasonlít partnered péniszére (jelenlegi, múltbeli, alkalmi... lényegében olyat, ami a legjobban kielégít téged).

7. Ár 💸

A piacon különböző árkategóriájú vibrátorok vannak forgalomban. A szexshopunk kínálatában is 3 000 Ft és 55 000 Ft közötti darabok találhatók. Mint sok más dologban is, a vibrátorok esetében is érvényes, minél magasabb az ár, annál jobb a minőség. Ez azonban nem azt jelenti, hogy azonnal a legdrágábbat kell megvenned.

A 3 000 forintos vibrátor valószínűleg műanyag lesz, gyenge rezgésekkel rendelkezik, és szinte biztosan nem lesz vízhatlan. Továbbá, a kidolgozása egyenesen arányos az árával.
A 6 000-15 000 forintot meghaladó drágább darabok gyakran szilikonból (vagy más kiváló minőségű anyagból) készülnek, vízhatlanok, különféle rezgési módokkal fognak rendelkezni, és már a kialakításán is látni fogod, hogy ez egy olyan játék, amivel játszani szeretnél.
A legdrágább, az 15 000 Ft feletti darabok többnyire különféle multifunkciós vibrátorok, luxusdarabok, újratölthetőek stb.
💡 Nagyon jó ár-teljesítmény arányt hoz a Satisfyer nevű német erotikus eszközök gyártója. A termékek szépen néznek ki, szép dobozba vannak csomagolva és rengeteg funkciót kínálnak. Ráadásul a legtöbbjük vízálló és újratölthető.
Tehát milyen vibrátort vegyek?
Mint ahogy azt már feljebb említettem, a vibrátorok vásárlása során a szilikon vibrátorok bizonyulnak a legjobb választásnak. És teljesen mindegy, hogy ez az első vibrátorod, vagy egy doboznyi van már otthon. A legtöbb darab vízhatlan, vagy legalábbis vízálló. Számos vibrációs üzemmódjuk van, gyakran pulzációk is.
Kolekcia vibrátorov Feelz Toyz

Szilikon vibrátorok

Ár: 9 000 Ft-tól
Ha olyan termékeket keresel, amelyek a lehető legjobban hasonlítanak egy férfi péniszéhez, akkor javasoljuk, hogy nézd meg a realisztikus vibrátorok kategóriáját. A hátránya, hogy ezek a vibrátorok gyakran nem szilikonból készülnek. Egy zselés anyagból vannak, amely kellemes tapintású és jól siklik. Előnyük az alacsonyabb ár. A legtöbb vibrátor ebben a kollekcióban megjelenésében és színében hasonlít egy valódi férfi péniszéhez.

Real Rapture kollekció

Ár: 4000 ft-tól 10 000 Ft-ig

Jó tanács a végére

A vibrátor használatakor fontos a megfelelő síkosítás! A vízbázisú síkosító használatával minden bizonnyal nem fogsz hibázni. Más síkosítók károsíthatják néhány vibrátor anyagát. Erősen ajánlom egy síkosító használatát, mivel a hüvelynek megfelelő nedvesítésre van szüksége.
Szerző
Marcella
2024.01.16.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.08.17.
Milyen hatóanyagokat tartalmaznak a stimuláló síkosítók?
Először is érdemes pár szót ejteni arról, hogy mi is az a stimuláló síkosító. Ezek olyan síkosítók, amik a nyálkahártya nedvesítésén és a jobb érzésen kívül a csúszás során egy másfajta hatást is eredményeznek - a nyálkahártya jobb vérellátását. Ez összefügg a nagyobb érzékenységgel az intim területeken, amelynek köszönhetően a nemi szervek jobban reagálnak a külső ingerekre.
2 166
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...