Erotikus történet: Meglepetés az edzőteremben (Leszbikus szex)

Aznap este a szokásosnál kicsit később mentem az edzőterembe. A barátommal összevesztünk, mert már sokadszorra mondtam neki, hogy otthon mindent rám hagy. Hogy egyedül nem tudok lépést tartani a munkával, ha vigyázni akarok a testemre és a lelki jólétemre. Felkaptam a hátizsákomat, becsaptam az ajtót, és elmentem az edzőterembe, hogy ledolgozzam a felesleges energiát.
Lesbický sex v sprche
Egy órával zárás előtt értem oda, de senkit sem zavart. Köszöntöttem az edzőnek, akivel néha-néha találkozom az edzőteremben. Épp akkor fejezte be az edzést az utolsó kliensével. Jól bemelegítettem, és elkezdtem az edzést. A tükör előtt figyeltem a testemet, és minden mozdulatomat ellenőriztem. Egy szűk, a fenekemet hangsúlyozó leggingsből és egy gyönyörű sportmelltartóból álló szűk szettbe voltam öltözve. Hirtelen észrevettem, hogy az edzőnő furcsán néz rám.

"Biztos hülyén edzek" - gondoltam magamban, és ártatlanul rámosolyogtam. Most nem volt kedvem semmilyen kritikához, bármilyen jó szándékú is legyen az.

Így hát átültem az álló biciklire, és komoly kardióedzésbe kezdtem. Mindent beleadtam, az izzadság végigfolyt a nyakamon és a dekoltázsomon. De egyre többet és többet adtam bele a tekerésbe, mert a barátomon akartam levezetni a dühömet. Mielőtt észbe kaptam volna, észrevettem, hogy már csak én és az edzőnő maradtunk az edzőteremben. Valahogy elfelejthettem, és lekéstem a zárórát.

"Semmi baj, a recepciós hazament, ma úgyis én zárom a helyet" - kiáltott rám az edzőnő, amikor észrevette, hogy zavartan nézek a futópad fölött lógó órára.

Folytattam a kerékpározást, egyre gyorsabban lélegzettem, a szívem hevesen dobogott, a mellkasom pedig hevesen zakatolt az örömtől. Ekkor éreztem, hogy az ülés a hüvelyemhez dörzsölődik. Sok más erogén zóna is van ezeken az intim részeken, és az ülés kellemesen ingerelte őket. Hagytam magam egy kicsit elragadtatni, és azon kaptam magam, hogy hangosan felsóhajtottam izgalmamban. Gyorsan felültem, és azt mondtam magamnak, hogy mára valószínűleg elég volt.


Amikor beléptem az öltözőbe, ledobtam magamról az izzadt ruháimat. Hallottam, hogy a szomszédos helyiségben folyik a víz. Beléptem, és a zuhanyzó mellett megláttam az edzőnő árnyékát, aki éppen zuhanyozott. Az ajtó halk nyikorgása elárult, és ő kikukucskált a zuhany alól, és meglátott engem.

"Eeeh, bocsi, majd később visszajövök"... - dadogtam.

"Semmi baj, maradhatsz" - tett egy lépést felém és hozzátette: "Akár... még csatlakozhatsz is, ha van kedved hozzá".

"Komolyan mondod?" Kérdeztem izgatottan.

"Halálosan komolyan." Mondta, és felém nyújtotta a kezét.

Együtt álltunk a zuhany alatt, és csókolózni kezdtünk. Kezébe vette a fehér, krémes tusfürdőt, és a mellkasomra nyomta. A kezét a melleimre tette, és mindenhova szétkente a habot, ahova csak akarta. Szappanozta a melleimet a merevedő, felizgatott mellbimbóimmal. Gyengéden játszott velük, ujjai között szorongatta őket.

Annyira izgatott voltam, hogy többet akartam. Szenvedélyesen megcsókoltam, a falnak támasztottam, megragadtam a csuklóját, mintha megbilincselném, és magamhoz szorítottam. Folyamatosan fröcskölt ránk a víz, végigfolyt a szappanos, fényes bőrünkön. Kibontakozott a szorításomból, felkapta a zuhanyrózsát, és a csiklómra irányította a vízsugarat. A víz pont az érzékeny pontomra fröccsent, és megőrjített. Az egész csiklóm lüktetett, és ő még a hüvelyembe dugta a középső és a gyűrűsujját, és az ujjaival csinálta. Az egész testem remegett a gyönyörtől. Sikoltoztunk, nyögtünk, amíg hirtelen el nem jött - az első orgazmusom egy nővel. Egy nagyszerű, rendkívül erőteljes orgazmus egy nővel. Amikor magamhoz tértem, kiléptünk a zuhany alól, megtöröltük magunkat, és gyorsan a padra gurítottam. Beledugtam az ujjaimat gyönyörűen manikűrözött körmökkel, és a számmal rátapadtam a csiklójára.

Épp ekkor kinyílt az ajtó, és az edzőterem tulajdonosa besétált az öltözőbe. Elsétál az edzőterem mellett, és aggódva nézte, hogy még mindig be van kapcsolva a villany. Nem hiszem azonban, hogy számított arra, hogy ilyen meglepetéssel fog találkozni az edzőteremben.  Akárcsak én sem...
Szerző
Veronika
2024.01.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...