Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Miért használjon óvszert? Nem csak a teherbeesésről van szó

Gyakran előfordul, hogy valahol egy partin alkalmi és véletlenszerű szexre vágyik, és épp nincs kéznél jó minőségű óvszer, és a probléma már meg is született. Az óvszer nem csak a nem kívánt terhesség ellen véd, hanem a különféle betegségek ellen is védelmet nyújt. Az olyan jó minőségű óvszereket, mint a Durex, Secura és Pasante, megtekintheti a kínálatunkban, amelyek megvédhetik önt a legalattomosabb nemi betegségektől.
Ovszerek
A legfontosabb dolog, hogy élvezze a minőségi szexet, de biztonságosan. Csak a minőségi óvszerek, a Durex, a Pasante vagy a Secura biztosítják a biztonságos szexet. A szexshopunkban különféle ízek, formák és méretek küzül választhat. Mindig igyekezzen megóvni az egészségét, mert ez a legfontosabb dolog. A legszebb szex a biztonságos szex, amikor hogy, hogy a szexet követően nem kell félnie a nem kívánt balesetektől, betegség formájában. Az óvszer az összes olyan betegségtől megvéd, mint az AIDS, a HIV vírus, a klamídia, a szifilisz, az ureaplasma és az összes baktérium. Orális szex útján is megfertőződhet, tehát ha orálisan szexel, akár egy ismert, akár egy idegen személlyel, mindig használjon óvszert az egészsége védelme érdekében. Leginkább az anális szex praktizálása során kellene védekeznie, ami a legnagyobb betegségekhez és a fertőzés legmagasabb kockázatához vezet. A baktériumok már az előváladékban is továbbterjednek, nem kell azonnal a nő testébe ejakulálnia. A minőségi óvszer a leghatékonyabb védelem a terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek ellen.

Az óvszerek elsősorban latexből készülnek, de léteznek már latexmentes óvszerek is, mert a latex irritálhatja valamelyik partnert. A latex óvszerek a legelterjedtebbek, Magyarországon pedig a leginkább elérhetőek. Manapság számos típus, szín, ízesítés létezik. Néhány óvszer ízesített, például banán vagy eper ízűek, így élvezetesebbé teszik az orális szexet. Fontos, hogy megegyezzen a partnerével, és ügyeljen arra, hogy olyan óvszert használjon, ami mindkettejüknek megfelel.

Az óvszer a legjobb gátvédelem a betegségek ellen, és az egészségvédelem legmegbízhatóbb módszerei közé tartozik. Az óvszer nagyszerű azért is, mert soha nem ismerheti tökéletesen a partnere egészségi állapotát. Ezért a férfiaknak mindig védekezniük kellene, még akkor is, ha úgy gondolják, hogy a megszakításos közösülés hatékony, és nem csúszik be a gyerek, mert ellenőrzés alatt állnak, ezért a védelmet mindig mérlegelni kell. Különösen akkor, ha véletlenszerű és alkalmi szexről van szó idegenekkel. Az óvszer megbízhatósága általában 100%-os a gyártó által, de a helytelen felhelyezés és a rossz manipuláció, esetleg, ha közvetlenül a kielégülés előtt helyezi fel az óvszert, az óvszer megbízhatósága csökken.

Hogyan kell helyesen felhelyezni az óvszert?

  • Mindig megmosott és száraz kézzel kell felvinni
  • Mindig tartsa a hegyénél fogva, és nyomja ki belőle a levegőt
  • A rendesen álló péniszre kell felhelyezni, nem pedig a puhára
  • Mindig a szexuális gyönyörszerzés előtt helyezze fel
  • Felhelyezéskor nyomja ki a levegőt a csúcsán, és görgesse a pénisz töve felé
  • Az ejakuláció után azonnal vegye ki a partneréből, fogja meg a tövénél, és dobja el
  • Ha követi ezeket az utasításokat, nem történhet semmilyen baleset.
Ako správne nasadiť kondóm
Szerző
Natália
2020.08.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...