Ne féljen beszélni a szexről

Az emberek különbözőek. Mindenkinek megvan a saját jelleme, és megvan a saját véleménye. Napjainkban azonban egyre gyakrabban kerül elő a szex témája. Lehetséges, hogy valaki éppen azt gondolja, hogy a szexnek kellene tabunak lennie. A zárt ajtók mögötti magánéletet nem kellene mások előtt megvitatni, megint mások viszont másképp vélekednek erről. Éppen ennek a témakörnek a kivesézése során tudhat meg a legtöbbet. A szex és a szerelem egyszerűen az életünk részei. Minek tudható be, hogy valaki még mindig szégyell róla beszélni? Ez elsősorban a neveléstől függ. Ha a gyermekkorában a szex témáját a legtitkosabb sarokba rejtették, logikus, hogy problémát okoz önnek erről beszélni. Az összes ismerete a barátaitól és a magazinokból származott. Ezért egy kicsit zárkózottabb, és bizonyos előítéletei is vannak. Tudományosan bizonyított, hogy éppen a gyengébbik nem óvatosabb egy kicsit ezen a területen. Nem mindenki számára magától értetődő, hogy a szerelemről, a gyönyörről és az izgatásról beszéljen. De ez kéz a kézben jár azzal, hogy élvezze az intim pillanatokat. Az a nő, akinek előítéletei vannak a szexszel kapcsolatban, soha nem fogja úgy élvezni a szexet, mint ahogy kellene. Ezért ne legyen szégyenlős. A szex közben csak egyszerűen fel kell oldódni. Beszélni kell róla, és az utolsó leheletig élvezni. Csak akkor fogja úgy érezni, hogy ez természetes dolog, és az életünk része, ugyanúgy, mint az étel vagy a mindennapos légzés. 

Lépésről lépésre oldódjon fel a szeretkezés közben

Ne féljen élvezni az intim pillanatokat. Ma már senki sem gondolja azt, hogy a szex egy olyan tevékenység, ami kizárólag csak gyereknemzésre szolgál. Senki sem tagadja meg a nőktől a szabad élvezethez való jogot. És az, hogy mindenki átélheti a gyönyört, amit soha nem fog elfelejteni, természetesen magától értetődő. Ahhoz, hogy egy kicsit feloldódjon, látogasson el a szexshopunkba. A szexshop felkeresése a megfelelő irányba fogja terelni. Lehet, hogy kifogásolni fogja, hogy a szexshop épp azoknak való, akiknek nincs részük minőségi szexben. Ennek épp az ellenkezője az igaz. Már a szexuális segédeszközök nézegetése során is ébredezni fognak a pillangók a hasában, amelyek odáig önmaga elől is. Éppen a szexuális segédeszközök kényszerítik munkára a képzelőerejét. Az ember a születésétől kezdve egy kíváncsi teremtmény. Olyan egyedek vagyunk, akik szívesen kutatnak fel minden új, eddig még fel nem fedezett dolgot. A szexshop feltárja önöknek azt, ami megváltoztatja a szerelmi életüket. A szégyenérzetnek itt bizony semmi keresnivalója. Tornázza fel a képzelőerejét, és felejtse el a pironkodást.

TIPP: Próbáljanak ki valamilyen erotikus társasjátékot. A játékok az elsődleges gátlások feloldására szolgálnak a párok között, a fantázia serkentésére, és úgy vannak összeállítva, hogy gyönyörű és szenvedélyes szeretkezéshez vezessenek.

Próbálja meg másképp

Válassza az internetes szexshopot, és nézze meg a kínálatunkat. Ha már beleélte magát a kínálatunkba, és már ébredeznek önben a kíváncsi gondolalatok, itt az ideje, hogy továbblépjen. Egyszerűen rendeljen. Kezdheti a síkosítóval, de az ideális megoldás a vibrátor. Nem kell rögtön a legmenőbb újdonságnak lennie. Kezdetben elég lesz egy klasszikus funkciókkal, alakkal és mérettel rendelkező vibrátor. Garantáljuk, hogy éppen ez fog olyan ajtót megnyitni ön előtt, ami eddig száz lakattal volt lezárva. Igen, elismerjük, hogy ez bátorságot és kellő elhatározást igényel. Ha egy olyan családban nevelkedett, ahol a szerelmi élet egy berögződött tabu volt, a vibrátor megvásárlása a legnehezebb feladatnak fog tűnni. Sőt, az első használat még nehezebb lesz. De ne aggódjon. Ha egyedül, vagy a partnerével van, és a megfelelő légkör veszi körül, már nem lesz többé zavarban, és a bizonytalanságot is elfelejtheti. Csak hunyja le a szemét, és hagyja, hogy a szenvedélyek áradata magával ragadja önt. Ha helyesen használja a szexuális segédeszközt, akkor garantáltan tökéletes élményt nyújt önnek. Ne féljen felfedezni a testét, még akkor sem, ha jelenleg nincs állandó partnere. Játsszon magával. Éppen ez a játszadozás lesz később a segítségére abban, hogy a végsőkig élvezze a szeretkezést. Ha úgy érzi, hogy ez a cikk nem önnek szól, és úgy gondolja, hogy már mindent tud erről a kényes témáról, gratulálunk önnek. Azonban ne feledje, hogy soha nem tudhat eleget. És ez a szexre is érvényes. Beszéljen a barátjával arról, hogy mi jön be önnek, mire vágyik, és milyen elképzelései vannak. Csak így válhatnak az együtt töltött intim pillanatok tökéletessé.

Szerző
Petra
2019.04.19.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.02.06.
7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban
Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.
448
0
Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
491
0
Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
421
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...