Recenzió: Fehérnemű márkák összehasonlítása - Obsessive, Passion és Penthouse

A női alsóneműnek sok típusa van: pamut alsónemű, csipke alsónemű, klasszikus alsónemű... Végtelen számú típust lehetne felsorolni. A női fehérneműk közös jellemzője azonban az, hogy minden nő ruhatárának részét képezik. Weboldalunkon három fő márkát talál: Obsessive, Passion és Penthouse. Szemügyre vettük őket, és készítettünk egy remek összehasonlítást ezekről a márkákról!
Fehérnemű az Obsessive márkától

Bodystocking

A bodystocking nagyon különleges alkalmakra való fehérnemű. A törzsét, a lábát vagy a karját is takarhatja. Ez a legérzékibb és legfenomenálisabb ruhadarab, amit valaha láttam 😈, így ha le akar nyűgözni valakit, mindenképpen nyúljon egy bodystocking-ért!⚡

Passion - Harisnyakötős szexoverall BS019

Kezdjük a csomagolással - ez az első dolog, amit látni fog. Egy harisnyás dobozhoz hasonló papírdobozban van csomagolva. A borítón egy fehérneműs modell képe látható, a hátoldalon pedig a színes változatok. Ne ijedjen meg az első benyomástól, hogy túl kicsi és keskeny. Óvatosan nyújtsa ezt a bodystockingot a kezében, mielőtt felveszi. A felhelyezés kicsit nehezebb, de mindenki fel tudja venni.
Először a kezével nyújtsa meg az alsó részt, és a lábujjaitól felfelé vegye fel - mint például egy overallt. Anyaga fekete háló, amely felül áttetsző. Ez a bodystocking ugyanúgy néz ki az alakon, mint a képen. A felső részen a pántok nagyon kényelmesek, nem nyomják a melleket vagy a hátat. Azonban nem ajánlom alacsony vagy molett nőknek. A lényeg az, hogy egy rövidebb alkaton a "harisnyakötő" rész nem nyúlna úgy, ahogyan kellene (ahogyan a képen látható). A nagyméretű szemek túlságosan átölelhetik a teltebb combokat és lábakat. Ezért válasszon más mintájú/típusú bodystockingot. De a karcsúbb nők és 165 cm feletti nők, hajrá!

Előnyök Hátrányok
+ alacsony ár - univerzális méret (hátrány az alacsony vagy molett nők számára)
+ jó minőség - egyszerű csomagolás - kevésbé alkalmas ajándékozásra
+ univerzális méret  
+ gyönyörűen kiemelkedik egy magasabb alakon  

Penthouse - Wild Catch bodystocking

A terméket dobozban kapja meg, amely még egy másik csomagolásba van behelyezve, és ezen a modell képe látható. A fehérnemű nagyon szépen be van csomagolva. Ennek a bodystockingnak igazán érdekes mintája van, és a háló apró szemű. Meglepett a mintája, amely a valóságban is gyönyörűen néz ki (nem csak a képen). A mellkas elülső részén pillangóminta található, és a hátulján gyönyörű szárnyak vannak🦋. Ennek a bodystockingnak a legnagyobb előnye, hogy széles pántokkal rendelkezik, amelyek háromféleképpen viselhetők. Az első a képen látható módon, a második módja az, hogy az egyik pántot a másik fölé - a nyaka köré - helyezi, és a harmadik lehetőség, hogy lejjebb engedjük a pántokat, hogy a vállak szabadon legyenek. Bugyit nem talál a csomagban, de kinek van rá szüksége? Az ágyékon lévő nyílás nem túl nagy, ami előnyös. Két méret közül választhat S-L és XL méretben - a fehérnemű az alakhoz igazodik, így nem kell aggódnia a számozás miatt.
Bodystocking a Penthouse márkától

Előnyök Hátrányok
+ alacsony ár - nem talál bugyit a csomagban
+ jó minőség  
+ sűrűbb és kisebb szemek  
+ két méret közül választhat  
+ gyönyörű minta  
+ szép csomagolás  
+ széles vállpántok  


A bodystockingok összehasonlítása: ha összehasonlítjuk ezt a két terméket, a Penthouse bodystocking egyértelmű győztes. Olcsóbb mint a Passion, és minden alak szépen kitűnik benne. 

Babydoll/hálóing

Akár gyengéd romantikusnak, akár csábítónak tartja magát, a szexi babydollok semmiképpen sem hiányozhatnak a ruhatárjából! Játékos fodrok és kifinomult szabások, amelyek alkalmasak az előjátékra és az alvásra is🌹.

Obsessive - Lovica Chemise szatén hálóing és tanga

A hálóing papírba és dobozba van csomagolva, amelyet egy másik csomagolóanyagba helyeznek a modell képével - ezt a terméket ajándékba is adhatja, mivel igazán gyönyörű csomagolással rendelkezik🎁. A hálóing pontosan úgy néz ki, mint a képen. Gyönyörű átható vörös színű, sehol sem látszik át... és az anyaga! 😍 Az anyag szatén, nagyon könnyű és rendkívül kényelmes tapintású. Nem akartam levenni sem, és pizsamaként is ajánlom. Olyan rövid, hogy alig fedi a popsit. Finom csipkés vállpántjai vannak, amelyek nem szorítják és állíthatóak. A tanga bugyi is nagyon szép. A mérettáblázat szerint pontosan kiválaszthatja a megfelelő méretet: S/M, L/XL és XXL/XXXL.
Fehérnemű Obsessive
Az Obsessive babydoll egy gyönyörű csomagolásban érkezik, egy szép üzenettel 😊

Előnyök Hátrányok
+ kiváló minőség - magasabb ár
+ kiváló anyag  
+ gyönyörű szín  
+ kényelmes tanga  
+ átöleli az alakot  
+ szexi pizsamaként alkalmas  

Penthouse - Sweet Beast hálóing rózsaszín

A hálóing papírba csomagolva és a modell képével ellátott dobozba érkezett. A képen látható szín nem egyezik meg a hálóing színével - valójában antik rózsaszín. Ami nekem sokkal jobban tetszik. A bugyi poliészterből és spandexből készült, és nagyon könnyű. Olyan könnyű, hogy észre sem veszi, hogy viseli. Enyhén áttetsző, és a fodroknak köszönhetően nagyon romantikusan néz ki. A hálóinget a mellek alatt ki lehet nyitni. Állítható pántokkal rendelkezik - kis és nagy mellek számára egyaránt alkalmas. Van hozzá tangabugyi is. Az ing a feneket eltakarja, mivel egy kicsit hosszabb. Három méret közül választhat: S/M, M/L és L/XL. Ajánlom a teltebb nőknek is, nagyon jól áll az ilyen típusú alakon. Nyáron tökéletes alvásra is.
Penthouse - Sweet Beast
Előnyök Hátrányok
+ alacsony ár - szín (más árnyalat, mint a képen)
+ jó minőség - a tanga kényelmetlen
+ könnyű  
+ állítható pántokkal  
+ több méret közül választhat  
+ minden testalkatra  

A hálóingek összehasonlítása:
Nem tudok egyértelmű győztest választani, mert mindkét babydoll fantasztikus! Én a rózsaszín hálóinget választanám, főleg az alacsonyabb ár miatt. De a pirosat elsősorban a tökéletes anyag miatt venném meg, még akkor is, ha az ára 2x magasabb.

Szexi szettek

Ezekkel a szettekkel tetőtől talpig összehangolt lesz, és nem kell aggódnia az egymáshoz illő darabok kiválasztásának hosszadalmas folyamatán. Az exkluzív melltartók és bugyik 👙 bármilyen szabásúak, számos kiegészítővel kombinálhatók, így ezt a fehérneműt munkába is viselheti 👩‍💻.

Obsessive - Heartina erotikus fehérnemű szett

Az Obsessive márkának mindig nagyon szép csomagolása van. Ez a készlet ismét papírdobozban csomagolva és egy szép üzenettel érkezik. A csomagban egy háromrészes szett található: melltartó, bugyi és harisnyatartó öv. A melltartó szaténra emlékeztető anyagból készült - ez egy nagyon kellemes anyag, amely nem karcol. A melltartó merevített, de nem nyom sehol, és a helyén tartja a melleket. A csipke a melleken nagyon szépen kiemelkedik. A melltartó közepén lévő applikáció - egy strasszkövekkel kirakott szív - szintén segít a készlet tökéletességében. A melltartó vékony, állítható pántokkal és hátul kapcsokkal rendelkezik.
Fekete Obsessive fehérnemű szett
A tangabugyi ugyanabból az anyagból készült, mint a készlet többi része. A bugyi kényelmes és nem karcol. Ez annak is köszönhető, hogy nem teljesen vékony. A bugyi a készleten kívül is viselhető, mivel nagyon kényelmes.
Piros Heartina szett

Heartina erotikus fehérnemű szett - piros

Ára: 16 990 FT-tól

A szett utolsó része a harisnyatartó öv
, amely ismét ugyanabból az anyagból készült, de itt sokkal több csipkét találunk! Ismét strasszköves szívvel és masnival díszített. Hátul két helyen kapcsolódik. A rögzítésnek és a kapcsoknak köszönhetően a harisnyatartó öv mérete állítható. Az övről 4 pánt lóg le, melyekre harisnya rögzíthető. Ezek a pántok állíthatóak - hasonlóan a melltartó pántjaihoz. A harisnya nem tartozik a csomaghoz, ezért javaslom, hogy vásároljon meg egyet, hogy ez a készlet teljes legyen.

Előnyök Hátrányok
+ kiváló minőség - a harisnya nem tartozék
+ kiváló anyag  
+ ára  
+ gyönyörű csipke és díszítés  
+ a melltartó nem szorít  
+ kényelmes   

Passion - Femmina Szett piros

Ennél a készletnél láthatjuk, hogy még a papírdoboz is fényűzőnek és kiváló minőségűnek tűnik - és ez igaz is. A szett melltartót, bugyit és harisnyatartót tartalmaz. A melltartó nem egészen klasszikus kialakítású és merevített. A mellek felét piros félkosár takarja. Ennek a két elemnek köszönhetően tökéletes lesz a mell formája. A mellbimbóit finoman takarja egy csipkés fekete pánt. A pántok vékonyak és állíthatóak. A rögzítés hátul a félig áttetsző fekete szövet végén található kapcsokkal történik. 

Femmina szett a Passion márkától
A képen nem talál bugyit, de a csomagolásban igen! Érdekes stílusú - nem egy klasszikus bugyi. Piros és fekete színű, szép csíkokkal és csipkével. Ön döntse el, hogy hogyan mutat majd az alakján, mert szavakkal nem lehet leírni. Kellemes meglepetés lesz számára.

A harisnyatartó öv magasabb, és eltakarja, amit tud - így nem látszik a bugyi. Nagyon kellemes, szaténra emlékeztető anyagból készült, és csipkével díszített. Ennek az övnek a mérete különösen azoknak a nőknek nagyszerű, akik el akarják takarni a hasukat vagy a feneküket. A rögzítés bonyolultabb - több horgot tartalmaz, mint más készletek. Van egy fűzős elülső rész is, amely egyszerre praktikus és esztétikus. Ismét 4 pántot kínál a harisnya rögzítéséhez. Azonban a harisnya nem tartozik a csomaghoz. Ezért próbáljon meg például fekete harisnyához nyúlni a boltunkban.

Előnyök Hátrányok
+ jó minőség - a harisnya nem tartozék
+ finom anyag  
+ ára  
+ magas harisnyatartó öv  
+ érdekes dizájn  
+ merevített melltartó  

A készletek összehasonlítása: Ha csak egy készletet kellene választanom a kettő közül, nem tudnék dönteni. Az Obsessive fekete szettje egy minőségi klasszikus, amellyel sosem lehet hibázni, és véleményem szerint minden nőnek ott kell lennie a szekrényében. A Passion piros szettje érdekes kialakítású, és nem sok embernek van otthon ilyesmi. Tehát csak Önön múlik, hogy melyik készletet vásárolja meg. Vagy vegye meg mindkettőt! 

Márkák összehasonlítása

A Penthouse lingerie különösen bodystockingok széles választékát kínálja. Kínál azonban hálóinget, bodyt vagy köntöst is. Ez a márka az alacsonyabb árkategóriába sorolható, de ez nem tükrözi a minőséget. Jó minőségű, alacsony áron. Tehát ha Ön a bodystockingok szerelmese, és nem akar sok pénzt költeni, akkor biztosan ezt a márkát fogja választani.

A fent említett fehérnemű típusokon kívül a Passion a harisnyák, bugyik, fűzők, szettek, női ruhák, valamint a férfiaknak szánt alsóneműkre is összpontosít. Én a közepes árkategóriába sorolnám. A boltunkban a legtöbb fajta erotikus fehérneműt megtalálja ettől a márkától, így van miből válogatni. Tényleg mindenki számára van valami.

A fehérneműk mellett az Obsessive fürdőbombákat, parfümöket és jelmezeket is kínál. Ez a márka magasabb árkategóriába sorolható. Ha bármihez nyúl ettől a márkától, mindig elégedett lesz.
Szerző
Natália
2022.04.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.04.22.
Vaginizmus - mik az okai és kezelése?
A vaginizmus inkább pszichológiai probléma és csak kisebb részben nőgyógyászati. A szexuális együttlét során a hüvely körüli izmok öntudatlan és akaratlan összehúzódása történik. Ha vaginizmusban szenved a legfontosabb, hogy felismerje, hogy ez nem az Ön hibája és semmi oka sincs szégyenkezni miatta. Ez egy olyan probléma, amelyet kezelni is lehet. A legfontosabb dolog az, hogy ismerje a testét.
703
0
Szexpózok és praktikák
2019.09.06.
Hogyan elégítsd ki rendesen a nőt orálisan?
Tudta, hogy a nő a leggyakrabban az orális szex közben színleli az orgazmust? Az ok egyszerű... A legtöbb férfi nem csinálja jól, így hosszú idő után, ami alatt a hüvely ki van téve a hatalmas férfi erőfeszítésnek, a nő a gyönyör helyett fájdalmat érez. Azt mondani, hogy inkább hagyd abba, drágám, feleslegesen csinálod, nem éppen a legjobb ötlet, ezért inkább úgy tesznek,mintha az orgazmustól a hideg rázná őket. Tehát hogyan elégítse ki a nőt egy jó orális szexszel, ami nem színjátékkal végződik?
12 443
1
Érdekességek és újdonságok
2022.11.16.
Szőrtelenítési kisokos: melyik módszert válasszam?
Hónalj, lábak, bikinivonal - sajnos a legtöbben nem rendelkezünk szőke szőrszálakkal, így muszáj időről időre eltüntetnünk őket a kérdéses helyekre. Ez azonban - a szőrtelenítési módszertől függően - gyakran fájdalommal jár, főleg az intim területeken. Cikkünkben összegyűjtöttük, az egyes szőrtelenítési módszereknek mik az előnyei és a hátrányai, illetve, hogy milyen módszerekkel csökkenthetjük az általuk okozott kellemetlenségeket!
681
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...