Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Recenzió: Fleshlight STU maszturbátor

A Fleshlight Stamina Training Unit (STU) egy olyan maszturbátor, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen a férfiaknak a hosszabb állóképesség edzésében a szex során. A Fleshlight Stamina Training Unit állóképesség-növelés a Fleshlight Stamina Training Unit segítségével tapasztalataim szerint néhány napos edzés után nyilvánvaló, és biztos, hogy nemcsak a férfi, hanem különösen a párja örömére szolgál.
Masturbátor značky Fleshlight
Néhány tény a Fleshlight maszturbátorokról:
  • kiváló, szabadalmaztatott anyag, amely tökéletesen utánozza az emberi bőrt.
  • strapabíró, így kényelmesen fekszik a kézben, és tökéletes maszturbációs érzetet biztosít.
  • a belső szerkezetet úgy tervezték, hogy szimulálja a belső nyálkahártyát
  • használat közben a valódi szex érzését adja, mivel puha, gyengéd és eléggé szilárd
  • a világ legkelendőbb férfi maszturbátora

Kialakítás és méret

Maga a Fleshlight Stamina Training Unit egy nagyobb fáklya alakú műanyag tokban van. A maszturbátor egy kicsit nehéz, de az átlagos férfi kéz/kezek elbírják a súlyát. A maszturbátor egy kézben is jól tartható, a felülete kicsit strukturált, ami megakadályozza a kicsúszást. Maga a kezelése jó. Végül a maszturbátor robusztusságát is jól értékelem. Maszturbálás közben így nem érzi úgy, hogy kézzel végzi a közönséges maszturbálást. Inkább egy kivételes élmény érzését adja.

Ami a formatervezést illeti, érdekes és mérete ellenére meglehetősen diszkrét. Ha a maszturbátor le van zárva és mondjuk egy polcra van helyezve, akkor nagyon feltűnésmentes. A párom például egyáltalán nem vette észre. Ha nem tudja, hogy ez egy maszturbátor, akkor fel sem tűnik.
Recenzia Fleshligh Stamina UNIT

Anyag 

A belső anyag SuperSkin, a gyártó szerint az emberi bőrhöz hasonló. Sok maszturbátorral tapasztaltam ilyen állításokat, és mindig csalódtam. Ez a SuperSkin anyag természetesen jobb minőségű, mint az olcsóbb maszturbátoroké, de még mindig nem azonos az emberi bőrrel (ha ujjal érintjük). A fórumokon találtam olyan tanácsokat, hogy a maszturbátort használat előtt meleg vízbe kell tenni, ami valódi testérzetet ad az anyagnak. Személyesen nem próbáltam ezt, de valószínűleg megsokszorozza az élményt.

A belső struktúra valóban kifinomult, a sok kiemelkedés és sarokpont erős stimulációt kínál. A belső kerek kiemelkedések egy valódi hüvelyt utánoznak, és finoman ingerlik a pénisz minden milliméterét, különösen a makkot. Egy jó adag síkosítóval az érzés nagyon kellemes, szinte olyan, mint az igazi szex. A belső alagútban is használt, már említett SuperSkin anyagnak köszönhetően a pénisz egyáltalán nem panaszkodott az anyagból származó "emberi érzés" hiányára.

Ha problémája van a felkínált textúrák közül választani, nézze meg a A Fleshlight maszturbátorok belső szerkezeteinek összehasonlítása című cikket.

💡 A Fleshlight Stamina Training Unit (STU) egy olyan maszturbátor, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen a férfiaknak a hosszabb állóképesség edzésében szex közben. A gyártó azt állítja, hogy ha ezzel a maszturbátorral 10 percig bírja, a való életben ez körülbelül 20 perc lesz.

Ehhez nem ragaszkodnék teljesen, mivel mindegyikünk más és más érzékenységi szintekkel rendelkezik,
azonban a Fleshlight Stamina Training Unit állóképesség-növelés a Fleshlight Stamina Training Unit segítségével néhány napos edzés után tapasztalataim szerint nyilvánvaló, és biztos, hogy nem csak a fickónak, hanem különösen a partnerének is tetszeni fog.

Használat

Magát a használatot alaposan élveztem. A maszturbációt edzésként fogtam fel, mivel a Stamina Training Unit maszturbátorokat elsősorban erre tervezték. Természetesen a jó érzés és a végén érzett öröm "kellemes mellékhatás". Egy bizonyos típust választottam a felülvizsgálathoz - a Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit-ot. A fő ok a péniszméretem volt. Az én 20 cm-esem nem fér el éppen sehol, azonban a Pink Lady Stamina eredeti kialakításában 23 cm-t kínál használatra.


Lecsavartam a kupakot, és alatta egy szépen formált, világos rózsaszínű hüvelyt láttam. Már a látványa is izgalmas volt. Persze látszik, hogy ez nem egy igazi élő vagina, de tényleg nagyon "szexi". Víz alapú síkosítót használtam, és belehelyeztem a péniszemet. Elég sok síkosító kell. Ennek egyik oka a maszturbátor belső alagútja, ami elég hosszú. A másik, hogy a belső szerkezet tele van zugokkal és résekkel, amelyekbe a síkosító egy része belefolyik.

Maga a pénisz behatolása a maszturbátorba kellemesen szoros és rendkívül izgató. A kiemelkedésekkel teli alagút kellemesen stimulál az egész maszturbáció alatt. Én személy szerint erős vákuumot igénylek, amit az alsó kupaknak köszönhetően sikerült létrehoznom. Mivel 20 perces maszturbációs ülést terveztem, időről időre ki kellett engednem a vákuumot, hogy teljesítsem az időkorlátot. 😊

Nagy pozitívumnak tartom a tolás lehetőségét is, mivel a hüvely kilóg a csomagolásból. Egész idő alatt soha nem éreztem a csomagolás műanyag szélét a heréimen vagy más helyen. 

Karbantartás

A karbantartással könnyű dolgom volt, az egész hüvelyalagutat kihúztam a hüvelyből, kifordítottam és folyó meleg víz alatt kimostam. Hagytam szabadon megszáradni, és púderrel beporoztam az alagutat. Mivel már sok maszturbátorral van tapasztalatom, ez a karbantartás problémamentes.

Sušiak Fleshlight

Maszturbátor szárító akasztó

Ár: 11 995 Ft

Értékelés ✨

Ez a tréning maszturbátor alkalmas az állóképességi tréninghez. Önön múlik, hogy melyik típussal van leginkább megelégedve. Akár a száj, popsi, hosszabb, nagy péniszekhez alkalmas változatot, akár a rövidebb péniszekhez való utazó változatot részesíti előnyben. Az általam tesztelt Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit modellje a nagyobb péniszű uraknak is megfelel.

A belső szerkezete rendkívül stimuláló, a hátul lévő csavaros kupaknak köszönhetően létrehozható vákuum lehetővé teszi, hogy olyan szoros élményt nyújtson, amilyet csak szeretne. A maszturbátor könnyen személyre szabható.

Ez a tréning maszturbátor 100% -ban teljesíti a célját. És az általa nyújtott élvezet magas színvonalú, amit valószínűleg egy ilyen árkategóriájú maszturbátortól azonban elvár. Egyszerűen egy kifinomult, magasabb színvonalú kézi maszturbáló. Az általános értékelés 4 cshillag az 5-ből.
Szerző
András
2024.05.02.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely, és hogyan kell helyesen használni?
Néha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább az utóbbi időszakban örvend. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nem képez hulladékot és nincs egészségügyi kockázata. Tehát azt mondhatjuk, hogy ennek a segédeszköznek is el kellett, hogy jöjjön az ideje, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
2 822
1
Szexpózok és praktikák
2019.09.06.
Hogyan elégítsd ki rendesen a nőt orálisan?
Tudta, hogy a nő a leggyakrabban az orális szex közben színleli az orgazmust? Az ok egyszerű... A legtöbb férfi nem csinálja jól, így hosszú idő után, ami alatt a hüvely ki van téve a hatalmas férfi erőfeszítésnek, a nő a gyönyör helyett fájdalmat érez. Azt mondani, hogy inkább hagyd abba, drágám, feleslegesen csinálod, nem éppen a legjobb ötlet, ezért inkább úgy tesznek,mintha az orgazmustól a hideg rázná őket. Tehát hogyan elégítse ki a nőt egy jó orális szexszel, ami nem színjátékkal végződik?
12 641
2

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...