Van valamijük, amitől tovább fogom bírni a szexet?

Jó napot, 22 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy ha a barátnőmmel szexelek, akkor nagyon gyorsan elmegyek. Létezik valami, ami segítene késleltetni a magömlést? Ez mindkettőnknek nagyon nagy örömet okozna. (Matyi)

Kedves Matyi. A te "problémáddal", már ha lehet egyáltalán problémának nevezni, sok férfi küzd a te korodban. Tele vagy hormonokkal, izgalommal, vággyal, hogy megismerd a másik feledet, de még mielőtt hozzáláthatnál, már vége is mindennek. Szerencsére létezik egy meglehetősen egyszerű és hatékony megoldás a korai magömlés problémájának kezelésére.

Mivel sok férfi szeretné tovább bírni a szexet, az orvostudomány és a szexipar is reagál erre az igényre. Többféle krém, gél és spré létezik, amik hatékonyan és kényelmesen késleltetik az ejakulációt. Az alkalmazását követően kb. kétszer olyan sokáig fogod bírni, mint a krém használata nélkül. Tehát ha most mondjuk 6 percig bírod, a krém alkalmazását követően gond nélkül akár 12 percig is fogod bírni. Némelyek hatékonyabbak, mások kevésbé, ezt mindenkinek a saját "bőrén" kell megtapasztalnia, majd a számodra legmegfelelőbbet kell kiválasztani.
Ezek a krémek úgy működnek, hogy olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek csökkentik a pénisz érzékenységét. A kisebb érzékenység pontosan azt eredményezi, amire szükséged van - a magömlés késleltetése.

Saját tapasztalatom szerint, mivel ezzel foglalkozom és már próbáltam is, de a vásárlóink tapasztalata alapján is a Penis Enhancer krémet és a Delay gélt ajánlanám. A elsőként említett termék egy krém, aminek az állaga hasonló a hagyományos kézkrém konzisztenciájához. Csak kend be vele a péniszedet az együttlét előtt, és masszírozd bele a krémet. Ezt akár a barátnőd is megteheti az előjáték keretein belül. 
A másik, a Delay gél, az állagát tekintve a hagyományos síkosítóhoz hasonlít. Szintén elég csak felvinni a péniszedre, és alaposan bekenni vele, majd jól belemasszírozni. A hatása szinte azonnali, tehát rögtön el is kezdhettek szexelni. A hatása nagyjából 15-20 percig tart. Azután, ha szükséges, újból bekenheted a krémmel a péniszedet.

Éljes az isteni és hosszú szex, korai magömlés nélkül :)
Szerző
Áron
2019.05.10.
Maga pèter
2022.03.27.
Bármikor jöhet

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.10.30.
Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?
Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!
1 989
0
Érdekességek és újdonságok
2019.08.05.
Őrizze meg az intim egészségét (ne csak) a nyár alatt!
A nő ölének nemcsak a nyári hónapok alatt kell számos rizikóval szembenéznie viszont a legmelegebb hónapokban kell igazán körültekintőnek lennie. A nyár ugyanis a napon, a pihenésen és a tengerparton töltött pillanatok mellett számos kockázatot is hordoz magában, amikkel jobb, ha tisztában van. Ellenkező esetben kellemetlen problémákkal nézhet szembe, melyek következményeitől csak a nyári hónapok után fog tudni megszabadulni.
1 191
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...