Erotikus történet: Speciális születésnapi ajándék

A lehúzott redőnyök ellenére a reggeli napsugarak nagyon intenzíven hatoltak be a szobába. Egyenesen az ágyra világítottak, ahol egy fiatal nő még mindig álmosan forgolódott néhány perccel az ébresztő megszólalása előtt.

Ez a lány azonban már régen huszonhat éves volt. Babaarca nagyon meggyőzően rejtette el a korát. Ezért szeretett időnként tökéletes sminket felvinni, ami miatt úgy nézhetett ki, mint egy vadállat. Pontosan ez volt az, amire ezen a napon is készült, mivel partnere a születésnapját ünnepelte. 

Szerda volt - Tamás számára egy átlagos munkanap, de Rebecca nem dolgozott. Elhatározta, hogy egy sor meglepetést készít a barátjának, amelyekkel kellemesebbé teheti számára ezt a nagy napot. Meglepődne, ha nem sikerülne a meglepetés, mert a négy év alatt, amit együtt töltöttek, már nagyon jól ismerte. 

Olyan dolgokat is tudott róla, amelyeket soha nem mondott el neki közvetlenül. Nem volt rá szükség. Rebecca mindig is bízott női megérzéseiben. Bizonyos dolgokat közvetlen szavak nélkül is megérzett. Mindig is jó volt a megfigyelésben, és Tamás harmincadik születésnapi partijára is elég sokat készült. 

Mivel egyikük sem volt nagy romantikus, Rebecca már az elején tisztában volt a meglepetéssel. A jó étel és ital nem maradhatott ki, ezért amint kigördült az ágyból, és gyorsan megreggelizett, máris rohant a boltba bevásárolni.

A kólák és a szendvicsek hűltek, Rebecca készen állt. 

Négy óra előtt, telefonnal a kezében, a nappaliban lévő kanapén, amely közvetlenül a lakásuk folyosójára nézett, várakozott. Azt akarta, hogy amint hazaér Tamás a munkából, azonnal meglássa, és megmutathassa neki az első ajándékát - saját magát. Tamás belépett, és majdnem elfelejtette becsukni maga mögött az ajtót. A barátnője látványától elállt a lélegzete.

Borotvált lábait csábítóan összecsukva ült a kanapén. A combja még mindig csillogott az illatos krémtől, amit Tamás annyira szeretett rajta. Festett körmei kilátszottak a necc harisnyája alól, amelyet csak a ma esti eseményre vásárolt. Ezeken kívül Rebecca csak egy fehér inget viselt, amely természetesen Tamásé volt. Szőke haja a telt mellkasára esett, amely kilátszott a kigombolt, bő ingéből. A haja ellenére azonban a mellbimbói finoman kilátszottak.

"Becca... Hűha!" Tamásnak sikerült csodálkozva mondania, miközben levette a cipőjét. "Nem számítottam ilyen fogadtatásra!"

"És boldog vagy?", kérdezte, lassan széttárva a lábait, anélkül, hogy megszakította volna a szemkontaktust. A szabadon hagyott és simára borotvált ágyékának látványa újra beindította Tamást. A szemei felcsillantak, és elégedett mosoly jelent meg az arcán. "Boldog születésnapot" - bemosolygott ő is.

"Nagyon boldog..." bólintott, leejtette kezéből a táskát, és Rebecca felé lépkedett. "Brutálisan nézel ki!"

"És csak a te tiszteletedre" - mondta szinte suttogva, és közelebb húzta magához Tamást. Tamás meg akarta csókolni, de Becca az ajkára tette az ujját. "Ne olyan gyorsan. Vetkőzz le!"

Tamás meglepetten elhúzódott.

"Tessék? Én sietek, vagy te?" nevetett, és már éppen megpróbálta volna újra megcsókolni, amikor Becca felpofozta.

"Azt mondtam, vetkőzz le!"

Ezúttal további vita nélkül engedelmeskedett. Megértette a játékot, és szándékában állt becsületesen játszani. Látta, hogy Tamás lélegzete felgyorsul, és amikor nem sokkal később teljesen meztelenül állt előtte, valaki kopogott az ajtón. 

"Te itt maradsz..." Rebecca parancsolóan arra a helyre mutatott, ahol a levetkőztetett Tomas állt, és alig volt ideje eltakarni a farkát, amikor partnere várakozás nélkül kinyitotta az ajtót.

Egy velük egykorú férfi köszönés nélkül besétált a lakásukba. Valahol harminc körül. Tamás rövid hajával ellentétben, neki hosszú, barna haja volt, amelyet egy kis lófarokba fogott. Ruhája egyszerű volt, mintha csak sietve vett volna fel valamit, amikor elhagyta a lakását.

"Becca, ki ez?"

Újabb pofont adott neki. Nem túl erőset, de azért mégiscsak csípett.

„Engedélyt adtam, hogy beszélj?“ Megfogta az állát. "Máté?!" - megszólította Rebecca az idegen férfit, és Tamás némán nézett rá, várva, hogy mi fog történni a következő pillanatokban. "Vetkőzz le. Így a szülinaposunk nem lesz annyira zavarban."

Az idegen mintha csak erre várt volna, Tamás saját nappalijának közepén kezdett vetkőzni. Tamás még a száját sem merte kinyitni, még mindig az ágyékát fogta, és igyekezett megérteni, mi történik. Eddig csak annyit értett meg, hogy ez biztosan része lesz a nagy előkészületeknek, amelyekre Becca célozgatott. De fogalma sem volt arról, hogy ezek egy hármasról szólnak majd! Vagy bármi is volt az, ami éppen történt. A növekvő izgalom azonban nem engedte, hogy ellenálljon annak, ami abban a pillanatban a szeme előtt történt.

A saját barátnője, akinek az inge átütött, és a puncija teljesen szabadon volt, odajött Mátéhoz, és szenvedélyes francia csókot adott neki. Tamás szárazon nyelt egyet, és ha nem is tetszett neki, nem mutatta ki. Rengeteg videót látott már erről. Szeretett ilyen videókat, beindították. Felizgatta a gondolat, hogy egyszer majd ő maga is kipróbálhatja.

Ezért nem is ellenkezett, amikor Rebecca szótlanul a kanapéra mutatott. Odasétált hozzá, és térdelő helyzetben felmászott rá. Már meg sem próbálta eltakarni a farkát, amely időközben szó szerint kővé keményedett. Engedelmesen négykézlábra ereszkedett, és abban a pillanatban kapott pár bemelegítő ütést a fenekére. Egy hangot sem adott ki.

Rebecca ezután elővett egy óvszert, ki tudja honnan, kicsomagolta, és letérdelt az ismeretlen Máté elé. Tudta, hogy a születésnaposnak tetszeni fog. Soha nem vallotta be nyíltan előtte, de az ilyen jelenetek mindig felizgatták a pornóban. És ezen a különleges napon elhatározta, hogy teljes mértékben teljesíti Tamás vágyait.

Játszott Máté farkával, és amikor az kellőképpen felállt, óvatosan ráhúzta a kicsomagolt óvszert. Gyorsan megcsinálta, ebben már Rebeccának volt gyakorlata.

Amikor Tamás érezte, hogy a másik férfi farka a seggébe hatol, furcsa érzés fogta el. Fájt, de nem annyira, mint képzeletében. Intim álmaiban gyakran előfordult, hogy játszott magával fenekén keresztül. A G-pont volt az egyik kedvenc erogén pontja, és soha nem gondolta volna, hogy egy igazi farok élőben izgatja majd. Már próbálkozott különböző erotikus játékokkal.. de ez eléggé beindította. Hangosan sóhajtott a gyönyörtől és a fájdalomtól.

Rebecca odalépett a kanapéra Tamás elé, és levette az ingét. Hagyta, hogy élvezze a mellei látványát, miközben Máté szenvedélyesen behatolt belé hátulról. A barátja látványa hihetetlenül felizgatta. Becca elkezdett játszani magával, de egy kicsit közelebb húzódott hozzájuk. Éppen csak annyira, hogy elérje Tamás farkát, amivel még nem törődött senki. Ezen változtatni akart.

Abban a pillanatban, amikor Becca megragadta a farkát, Tamás ismét felnyögött. Megértette, hogy ebben a helyzetben tényleg nem kell semmi érzést titkolnia, ezért nyíltan kezdte élvezni a többszörös örömet. Élvezte a ritmikus mozdulatokat a végbélnyílásában, és ugyanakkor azt is, ahogy gyönyörű és domináns barátnője veri ki neki. Érezte, hogy ez a fajta szex nem tart már sokáig. És persze Rebecca is tudta. 

"Kérjél meg!" megfogta a farkát, és olyan erősen szorította, hogy Tamás majdnem elélvezett.

„K-kérlek...“ mondta Tamás, és Máté ekkor lelassította a mozdulatait. Nem várt, a legnagyobb élvezettel spriccelt bele. Rebecca csak ezután adott neki engedélyt.

Ez az orgazmus volt a legerősebb, amit eddigi életében valaha is érzett. És ez volt a legjobb szex, amiben valaha is része volt.

De a barátainak nem akart erről beszélni.

Azoknak csak a szendvicsekről és a kóláról mesélt.
Szerző
Simon
2021.11.01.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
1 535
0
Hogyan használni helyesen
2023.03.29.
Interaktív szórakozás a FeelConnect 3.0-val - hogyan kell használni?
A Svakom alkalmazáson kívül a Svakom eszközöket a FeelConnect 3.0 mobilalkalmazással is párosíthatja, ami érdekes felhasználási lehetőségeket kínál. A különböző módok mellett ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy csevegés vagy videohívás útján kapcsolódjon partneréhez. Eredeti bónusz, hogy a mobilt interaktív tartalmakhoz is csatlakoztathatja, például a Pornhubon található videók megtekintésekor. Megmutatjuk, hogyan.
995
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...