Főszerepben a spermiumok

Amikor a spermiumokról beszélünk, a férfiaknak azonnal eszükbe jut a büszkeségük, a nőknek pedig a következő, nem is annyira költői kérdés fogalmazódik meg a fejükben: lenyelni vagy nem lenyelni? Azonban a kis ostoros lényekről szóló polémia itt még nem ér véget, épp ellenkezőleg - csak most kezdődik el... Tudta, hogy a spermiumok sokkal többre képesek, mint "csak" megtermékenyíteni a petesejtet?



Összegyűjtöttük önnek pár bizarr tényt, amit helyenként azért nem árt visszafogottan értelmezni. Tehát utánajártunk, hogy mit állítanak leggyakrabban a spermiumokról, és hogy igazak-e ezek az állítások...

Ezt egyetlen fogorvos sem fogja mondani

Valószínűleg egyetlen fogorvos sem fogja a kontroll közben ajánlani, hogy spermával öblítse ki a szájüregét. Habár... talán lenne rá oka. Ugyanis az ejakulátum nemcsak spermiumokat, hanem folyadékot is tartalmaz, amiben úsznak a spermiumok, és ebben jelentős mennyiségű cinket és kalciumot találunk, ami ideális kombinációt jelent a fogszuvasodás megelőzésére.

Spermiumok a konyhában

Bár ennek a csodálatos irodalmi remekműnek nem találjuk meg a magyar fordítását, azonban külföldön a kiadásának idején nagyon sokat beszéltek róla. Ez egy szakácskönyv, amelynek receptjeit egyetlen összetevő köti össze - a sperma.

Sperma olaj helyett a rövid ideig tartó pirítás során, sperma a kevert italok összetevőjeként, sperma mint a marinád alkotórésze, a sperma az öntet vagy a palacsintatöltelék részeként... Ez egy hagyományos szakácskönyv benyomását kelti, amibe viszont, ha beleolvas, rájön, hogy egyetlen recepthez sincs meg minden kellő összetevő a hűtőben. Ugyanis minden esetben fog hiányozni két vagy három evőkanál ondó...

Ha ez a mű elnyerte a tetszését, és már fogyóban vannak a vasárnapi ebédre vonatkozó ötletei, akkor  keressen rá a Natural Harvest: A collection of semen-based recipes c. könyvre a Paul "Fotie" Photenhauer névre hallgató szerzőtől. Mint ahogy azt már a bekezdésben is említettük: a sperma egy alulértékelt összetevő, és ez a szakácskönyv változtatni akar ezen. Miután legyűrte a kezdeti undort, meg fog lepődni, hogy a sperma mennyire fel tudja dobni még a legunalmasabb ételeket is.

Azonban talán itt az ideje, hogy továbblépjünk...

Hatékony fegyver a ráncok ellen?

Nem egészen… Habár terjed ez a szóbeszéd, és a férfiak is gyakran védekeznek ezzel az érvvel, az ondóból készült maszk alkalmazása után nem várhatja, hogy a bőre azonnal feszesebb lesz. Bár az ejakulátum számos olyan fehérjét tartalmaz, amelyek a megfelelő koncentrációban pozitív hatással vannak a bőrre, de ebbe az esetben nonstop spermával kellene magát kenegetnie. A jó hír azonban az, hogy ugyan nem simítják ki látványosan a ráncokat, de nem is károsítják a bőrt.

Láthatatlan tinta

Egy igazi titkosügynök soha senkinek sem kölcsönzi a tollát, és mindig magánál tartja azt... Ebben a mondatban több igazság van, mint hinnénk. Ugyanis az ejakulátum láthatatlan tintaként működik.
Csak kenje rá a papírra, hagyja megszáradni, majd UV lámpával világítsa meg. És a titkos üzenet egy másodperc alatt felderítésre kerül.

A terhesség alatti rosszullét és a depresszió

Az ejakulátum összetétele hatással van az ember pszichéjére, és nemcsak akkor, ha szájon át adagolják. 2011-ben 293 nőn végeztek tanulmányt, amikor is a nőket két csoportra osztották, és megfigyelték a hangulatingadozásaikat.

Az egyik csoport használt óvszert szex közben, a másik nem, aminek következtében az ejakulátum közvetlenül a hüvelyük nyálkahártyájába került. Érdekes tény, hogy azok a nők, akik nem használtak óvszert, boldogabbak voltak és jobb volt a hangulatuk, mint azoknak, akik óvszerrel szexeltek, és később pedig depressziós gondolataik támadtak.

Egy másik érdekesség az a tudományosan bizonyított tény, hogy a spermiumok csökkentik a terhesség alatti reggeli rosszulléteket. A tanulmány ezt azzal indokolta, hogy az ejakulátum adagja növelte a nő testének toleranciáját a méhében növekvő embrióra, ezáltal elnyomva a megnövedekett terhességi  HcG hormont, ami felelős a rosszullétért.

Felszívódnak, de nem lehet őket megemészteni

Azonban ne vigye túlzásba a sperma lenyelését. Az egy orgazmikus spriccelésnek megfelelő mennyiséggel még megbirkózik a gyomor, de ha az ejakulátum mennyisége nagyobb, gyomorfájás és hányás léphet fel.

Miért van ez így? Mert nem emészthetőek. A bukkake jelenetekben szereplő pornószínésznők tudnának róla mesélni, hogy mennyi idő elteltével hánytak az utolsó "becsapódás" után. A gyomor az ejakulátumból csak azokat az összetevőket választja ki, amelyeket le tud bontani, és el tudja nyelni az anyagaikat. A maradéknak, ha túl sok van belőle, távoznia kell.

Néhány sperma nem gyúlékony

És végül a hab a tortán. Bizonyos élőlények spermái nem gyúlékonyak, és például abban az esetben, ha tűz ütne ki, és épp kéznél lenne egy kanna halejakulátum, gond nélkül el tudná vele oltani még a nagyobb tüzet is, amivel még egy nagyobb csapat tűzoltó sem tudna zöld ágra vergődni.

Így vagy úgy, a férfiak nemi sejtjeinek az elsődleges funkcióját sem szabad alábecsülni. Ügyesebbek, mint hinné, és ha semmilyen egyéb fogamzásgátlót sem használ, akkor szinte kötelező az óvszer alkalmazása- ha nem akar teherbe esni.

Arról, hogy a megszakított közösülés miért nem minősül fogamzásgátlásnak, a leggyakoribb mítoszokat feltüntető cikkben számoltunk be.

Szerző
Martina
2019.07.25.
Head of Marketing ...
zoltán
2021.01.01.
Én nádpálcával szoktam kapni a páromtól. Nagyon fájdalmas, de nagyon szeretem. A cikk nagyon hasznos.

További blog

Szexpózok és praktikák
2023.09.25.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
3 146
0
Szexpózok és praktikák
2019.10.30.
Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?
Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!
1 989
0
Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
121
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...