Mit mondanak a csillagok a szexuális életéről?

Azt mondják, hogy minden a csillagokban van. Ezért megnéztük, mit mondanak, és hogyan befolyásolják szexuális viselkedésünket. Mivel gyakrabban vagyunk most otthon, mint korábban, az ágyban is könnyű rutinba esni. Ha tudni akarja, milyen szeretők közé tartozik, és milyen pozíciók garantálják a gyönyört, olvasson tovább. Horoskop - december
A még jobb szexuális élmény érdekében ne felejtse el megnézni a partnere csillagjelét is✨ A kanos mérlegektől a fülledt bikákig, a csillagok előrejelzése a következő nagy orgazmus kulcsa lehet. Tudja meg, hogyan emelheti szexuális életét egy másik szintre, és lepje meg partnerét az ágyban.

Bak (12.22. – 1.20.)

Nem csak a sportban ismertek kitartásukról és atlétikai képességeikről. Kéjes és célorientáltak, ami azt jelenti, hogy az orgazmus az egyetlen lehetséges eredmény számukra. Szeretik késleltetni az orgazmust, és még boldogabbak, ha addig kényeztethetik partnerüket, amíg úgy nem döntenek, hogy vége. Az irányítás átvétele és uralmuk garantálja a kiváló teljesítményt. A spontaneitás azonban még jobban felélénkítené szerelmi életüket.
Kipróbálandó játékok: makk maszturbátor, ujjvibrátor
Szexpóz: Sofa straddle

Vízöntő (1.21. - 2.19.)

Képzeletük és extravaganciájuk azoknak szól, akik szeretik a dinamikus életet. Nem félnek kipróbálni olyan dolgokat, amelyek sokak számára tabuk. Nem tudnak ellenállni olyan dolgoknak, amelyeket még nem próbáltak ki, ezért szeretnek kísérletezni. Szeretnek szex közben szólójátékot nézni, és nem bánják, ha őket is megbámulják. Öltözzön be a kedvenc fantasy filmszereplőjüknek, és máris teljes figyelmüket élvezheti.
Kipróbálandó játékok: okos vibrátor
Szexpóz: Standing rear entry

Halak (2.20. - 3.20.)

Nagyszerű partnerek, különösen a félénk emberek számára, akik félnek kimondani, amit akarnak. Az intuíciójuk képes megfejteni, hogy a partnerük mire vágyik. Ezért is mondják, hogy ha egy hal elcsábít valakit, akkor nagyon gyorsan rájön, hogy mivel tarthatja meg. Ha meg akarja lepni a halakat, próbálja meg követni őket a zuhanyzóba, vagy hívja meg őket a jakuzziba. A szex a vízben igazi élvezet számukra. 
Kipróbálandó játékok: vízálló vibrátor, péniszköpeny
Szexpóz: Sideways straddle

Kos (3.21. - 4.20.)

A kosok született vezetők és a dominánsabbak egy kapcsolatban. Szeretik bizonyítani dominanciájukat azzal, hogy ők kezdeményezik, mi fog történni az ágyban. Mivel azonban a kosok a legjobbak akarnak lenni, lemaradnak azokról a pillanatokról, amikor nem tudják kézben tartani a dolgokat. Hagyja, hogy partnere átvegye az irányítást, és engedje szabadjára a fantáziáját.
Kipróbálandó játékok: bilincs, szemmaszk, bondage
Szexpóz: sitting lotus

Bika (4.21.– 5.21.)

A Vénusz bolygó által uralt bika az érzékiségéről ismert. A bika szereti, ha kényeztetik, és a lassú csábítás a kedvenc előjátéka. A szex számukra egy olyan élmény, amely szeretkezés nélkül értelmetlen. Vegye körül a bikát gyertyákkal, romantikus zenével, és már egy egyszerű suttogás a fülébe is felizgatja őt, és felkészíti egy hosszú estére. A hosszú előjátékot sokszorosan meg fogja köszönni. 
Kipróbálandó játékok: masszázsgyertya, cirógató toll
Szexpóz: Reverse cowgirl

Ikrek (5.22. - 6.21.)

Bátorságukat és flörtölési képességüket sok jegy irigyli. Szeretnek rögtön a lényegre térni, és nem félnek új dolgokat kipróbálni. Imádják, amikor az ágyban interakcióba lépnek velük, és a pimaszság még jobban beindítja őket. Nem ismernek szégyent az ágyban, ezért tudnak jó tanárok lenni. Telefonon is szívesen használják ékesszólásukat. Fogja meg szenvedélyesen az ikreket és többé már nem menekülnek el!
Kipróbálandó játékok: erotikus kártyajáték, vibráló bugyi
Szexpóz: Doggy style

Rák (6.22. - 7.22.)

A Hold uralja őket, ami nagyon védelmező és romantikus csillagjeggyé teszi őket. Nagyon éleslátóak, és nemcsak a saját örömükkel törődnek, hanem a partnerüknek is örömet akarnak szerezni. Szeretetnyelvük maga a nyelv. Hosszan tudnak csókolózni, és szeretik orálisan kielégíteni partnerüket. Szeretik a test íveit, ezért a melleik vagy a heréik azok a zónák, amelyekre fokozott figyelmet kell fordítani.
Kipróbálandó játékok: csokoládé testtoll, Hot Octopuss Pocket Pulse pénisz maszturbátor
Szexpóz: misszionárius

Oroszlán (7.23. - 8.23.)

Az oroszlán arról híres, hogy bárhová megy, mindenhol feltűnik. Erőssége és rugalmassága lehetővé teszi számára, hogy megmutassa és lenyűgözze jobbik felét. A dicséret még jobb teljesítményre sarkallhatja. Kezdje el kiabálni a nevét, és nem fogja többé kontrollálni magát. Egy karmolás a hátán a jó munka jele számukra, és ez garantáltan felizgatja őket közösülés közben.
Kipróbálandó játékok: szexi fehérnemű, ostor
Szexpóz: ballet dancer

Szűz (8.24. - 9.22.)

Perfekcionizmusuk növeli értéküket az ágyban. Velük biztos lehet benne, hogy a szex biztonságos, és minden játék megfelelően fertőtlenített. Precizitásuk és a részletekre való odafigyelésük teszi őket gondoskodó szeretőkké, akiktől teljesen elégedetten távozik majd. A tökéletes, rendezett világukban az izgatja őket, ha tetten érhetik őket. Szeretnek kemény felületen, például asztalon vagy konyhapulton szexelni (persze csak ha el van takarítva).
Kipróbálandó játékok: egy minőségi orális síkosító jobban fog tetszeni nekik, mint bármilyen játék
Szexpóz: Padlock

Mérleg (9.23. – 10.23.)

A mérlegek, akárcsak a bikák, szintén a Vénusz uralma alatt állnak, ezért nagyon válogatósak és kifinomultak. Ha napközben flörtölés és romantikus vallomások veszik körül őket, alig várják az estét. A visszafogott fény, a gyengéd erotika és az afrodiziákumos előételek olyan nyitány, amely transzba ejtheti őket. A mérlegek kivételes szerelmesek, mert mindenben az egyenlőségre törekszenek, és a partnerség természetes számukra.
Kipróbálandó játékok: vibrátor párnak, spanyol cseppek
Szexpóz: 69

Skorpió (10.24.– 11.22.)

Ez a jegy sugározza a legerősebb szexuális vonzerőt, ezért a csillagjegyek szirénjeiként is emlegetik őket. Az ebben a jegyben született egyének szenvedélyesek, de nagyon nehéz elnyerni a bizalmukat. Ha azonban sikerül behatolnia a belső körükbe, készüljön fel a féktelen fantáziára, szerepjátékra és hardcore erotikára. A skorpiót az izgatja fel, ha pld szorosan megragadja a haját.
Kipróbálandó játékok: szexpárna, erekciós gyűrű
Szexpóz: Bow

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Soha nem fog unatkozni ezekkel a szabad szellemekkel. Kalandvágyuk miatt szeretnek új dolgokat és új helyeket kipróbálni a szexhez. Bármilyen kínos helyzetet vicces történetté tudnak alakítani, amitől partnerük megnyugszik és bizalmat érez. E csillagjegy számára a közösülés egy olyan játék, ahol igazán elengedheti magát és levezetheti energiáját.
Kipróbálandó játékok: análkúp, felnőtt erotikus játék
Szexpóz: backwards cowgirl

Szerző
Lolipop.hu
2022.01.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...