Tippek a jobb szexért az idősebb hölgyeknek

Általánosan elterjedt nézet, hogy csak a fiatalok szexelnek. Egyikünk sem gondol arra, hogy még a szülők vagy a nagyszülők is állandóan aktív szexuális életet tudnak és akarnak élni. De ennek az ellenkezője is igaz, annak ellenére, hogy ez a téma gyakran tabu. A szexuális vágynak nincs lejárati ideje. Természetesen néhány dolog változik az évek során. Legyen szó intenzitásról vagy biológiai lehetőségekről.
Hogyan lehet jobb a szex

Nézzük meg, mi minden történik egy nő testével, ahogy öregszik

A menopauza utáni nőknél hüvelyi sorvadás következik be. Laikusan fogalmazva: a hüvely nyálkahártyája elvékonyodik, ami a rugalmasság elvesztéséhez vezethet. A szex fájdalmas is lehet. A hüvelyi sorvadás azonban nem az egyetlen ok, amiért a menopauza utáni szex fájdalmas. A hormonális változások következtében csökken az ösztrogén, a progeszteron és a tesztoszteron termelése. Az ösztrogénhiány miatt a hüvely vérellátása csökken, megváltozik a hüvely PH-értéke, és így a hüvely nagyobb fertőzésveszélynek van kitéve. Ezek a problémák azonban megoldhatók egy megfelelő, ideális esetben vízalapú vagy nyugtató hatású kenőgél használatával. 
Elégtelen nedvesedés esetén hosszabb előjáték ajánlott. Ebben az esetben az az előnye, hogy egy érett nő jól ismeri már a testét, és tudja, mi tesz jót neki, és mi az ellenkezőjét.

Sok menopauza utáni nő szenved inkontinenciától. Ez az egyik leggyakoribb ok, amiért a nők kerülik az intim pillanatokat. A gésagolyókkal végzett gyakorlatok segítenek ezen a problémán. A testmozgás hatására a medencefenék megerősödik, és a nő jobban tudja kontrollálni a húgyhólyagját. Ezért javasoljuk a Kegel-gyakorlatok gyakorlását a gésagolyókkal

Minden a gésagolyókról.

Mik azok a gésagolyók?

Minden, amit tudnia kell róluk.

A szakértők egyetértenek abban, hogy a nőknél az átmenet után a fő probléma a fejben van. Egy nő a hormonális változások miatt hízik, hőhullámokat kap és izzad. Egyes nőknél a szőrzet elsötétedése figyelhető meg. Ezért érthető, hogy egy nő nem érzi magát vonzónak.
Egy nő az átmenet után kezdi érzékelni azt a tényt is, hogy már nem képes gyermeket hozni a világra. Ebből a helyzetből csak egy kiút van. Szeresse magát. A menopauza utáni közösülés másik előnye, hogy a nőnek már nem kell aggódnia egy esetleges terhesség miatt. És ez nagy szabadsággal jár.

Paradox módon érettebb korban a rendszeres szex megoldást jelenthet a szexuális problémákra. Szex közben a hüvely megduzzad, és minél rendszeresebb a szex, annál kevesebb problémája van a nőnek a feszes izmokkal. Ugyanígy, minél rendszeresebben kap egy nő gyengédséget, figyelmet és érintést a partnerétől, annál kevésbé fogják zavarni a plusz kilók, amelyek a menopauza előtt nem voltak a testén. Az is nagy hatással van egy nő pszichéjére, ha azt látja, hogy a partnere még mindig vonzódik hozzá. A szex nem csupán egyfajta testmozgás, amely megmozgatja az izmokat és felgyorsítja a pulzust, ami általában nagyon hasznos. A kortizol hormon is felszabadul, amely antidepresszáns hatású.

Végül, de nem utolsósorban, előnyös a partneri életre. Bármely életkorban érezhetünk szeretetet és gyengédséget.
Szerző
Barbora F.
2022.08.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
2 149
0
Szexpózok és praktikák
2022.07.01.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
277
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.