Tippek a jobb szexért az idősebb hölgyeknek

Általánosan elterjedt nézet, hogy csak a fiatalok szexelnek. Egyikünk sem gondol arra, hogy még a szülők vagy a nagyszülők is állandóan aktív szexuális életet tudnak és akarnak élni. De ennek az ellenkezője is igaz, annak ellenére, hogy ez a téma gyakran tabu. A szexuális vágynak nincs lejárati ideje. Természetesen néhány dolog változik az évek során. Legyen szó intenzitásról vagy biológiai lehetőségekről.
Hogyan lehet jobb a szex

Nézzük meg, mi minden történik egy nő testével, ahogy öregszik

A menopauza utáni nőknél hüvelyi sorvadás következik be. Laikusan fogalmazva: a hüvely nyálkahártyája elvékonyodik, ami a rugalmasság elvesztéséhez vezethet. A szex fájdalmas is lehet. A hüvelyi sorvadás azonban nem az egyetlen ok, amiért a menopauza utáni szex fájdalmas. A hormonális változások következtében csökken az ösztrogén, a progeszteron és a tesztoszteron termelése. Az ösztrogénhiány miatt a hüvely vérellátása csökken, megváltozik a hüvely PH-értéke, és így a hüvely nagyobb fertőzésveszélynek van kitéve. Ezek a problémák azonban megoldhatók egy megfelelő, ideális esetben vízalapú vagy nyugtató hatású kenőgél használatával. 
Elégtelen nedvesedés esetén hosszabb előjáték ajánlott. Ebben az esetben az az előnye, hogy egy érett nő jól ismeri már a testét, és tudja, mi tesz jót neki, és mi az ellenkezőjét.

Sok menopauza utáni nő szenved inkontinenciától. Ez az egyik leggyakoribb ok, amiért a nők kerülik az intim pillanatokat. A gésagolyókkal végzett gyakorlatok segítenek ezen a problémán. A testmozgás hatására a medencefenék megerősödik, és a nő jobban tudja kontrollálni a húgyhólyagját. Ezért javasoljuk a Kegel-gyakorlatok gyakorlását a gésagolyókkal

Minden a gésagolyókról.

Mik azok a gésagolyók?

Minden, amit tudnia kell róluk.

A szakértők egyetértenek abban, hogy a nőknél az átmenet után a fő probléma a fejben van. Egy nő a hormonális változások miatt hízik, hőhullámokat kap és izzad. Egyes nőknél a szőrzet elsötétedése figyelhető meg. Ezért érthető, hogy egy nő nem érzi magát vonzónak.
Egy nő az átmenet után kezdi érzékelni azt a tényt is, hogy már nem képes gyermeket hozni a világra. Ebből a helyzetből csak egy kiút van. Szeresse magát. A menopauza utáni közösülés másik előnye, hogy a nőnek már nem kell aggódnia egy esetleges terhesség miatt. És ez nagy szabadsággal jár.

Paradox módon érettebb korban a rendszeres szex megoldást jelenthet a szexuális problémákra. Szex közben a hüvely megduzzad, és minél rendszeresebb a szex, annál kevesebb problémája van a nőnek a feszes izmokkal. Ugyanígy, minél rendszeresebben kap egy nő gyengédséget, figyelmet és érintést a partnerétől, annál kevésbé fogják zavarni a plusz kilók, amelyek a menopauza előtt nem voltak a testén. Az is nagy hatással van egy nő pszichéjére, ha azt látja, hogy a partnere még mindig vonzódik hozzá. A szex nem csupán egyfajta testmozgás, amely megmozgatja az izmokat és felgyorsítja a pulzust, ami általában nagyon hasznos. A kortizol hormon is felszabadul, amely antidepresszáns hatású.

Végül, de nem utolsósorban, előnyös a partneri életre. Bármely életkorban érezhetünk szeretetet és gyengédséget.
Szerző
Barbora F.
2022.08.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2021.06.18.
Hogyan kell tisztítani az erotikus segédeszközöket?
Az erotikus játék megszerzése anélkül, hogy belegondolna a higiéniájára és a karbantartására, olyan, mintha autót vezetne, és nem törődne a sebességgel. Elérheti célját, de idővel pénzbírság lepheti meg. Ha nem gondoskodik az erotikus segédeszközökről, akkor ez ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy nem könnyíti meg a pénztárcáját, hanem a saját egészségével fizet.
1 142
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 650
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...