Erotikus történetek, amelyek felébresztik fantáziáját

Érdekességek és újdonságokErotikus történetekHogyan használni helyesenHogyan válasszunkJobb szexMi az a...Szexpózok és praktikákSzexuális egészségVélemények
Erotikus történetek
2021.03.03.
Erotikus történet: Megszakadt barátság vagy új kapcsolat
Csendes, sötét éjszaka volt. Az asztalnál ült, és nagy sexuális étvágya volt. De tudta, hogy nem lesz könnyű, hogy valószínűleg nem kapja meg azt, amit a legjobban szeretett volna a világon. Harcolt önmagával. A késztetés, a kapzsisága és fejetlen vágya ellen.. Hogyan szórakozzon egy nővel, aki olyan közel állt hozzá. Gondolatok jártak a fejében - akarja-e őt? Nem megy valami rosszul? Erősebb ez az ösztön, mint a barátságuk fontossága? Át tudja lépni a határait? De mikor, ha most nem?
1 984
0
Erotikus történetek
2020.10.20.
Erotikus történet: a szex az ötödik randevún jó jel
Becsuktam az ajtót. Az ebédlő asztal már meg volt terítve, a bor a hűtőpolcon hűlt, a desszert éppen megsült. Minden úgy volt, ahogy kellet, hogy legyen. Már csak a tervhez kell ragadni és lehet, hogy végre lesz egy teljes értékű partnerem. Ez volt az ötödik randink, és vacsora után egy nagyon érdekes program volt elkészítve. Azt már viszont nem terveztem. Meg akarok lepődni, hogy milyen állat rejtőzik benne.
1 081
0
Beolvasás ...